7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,421
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu hafta iyi verimli geçerse biter :smiley:

Akşamları 18:00 den sonra bu işe bakabiliyorum Hocam, gün içinde mümkün olamıyor ;)

Etiketler

Hiçkimsenin sesi çıkmadığına göre kötü bişey dedi sanırım :(

discovery-V8' Alıntı:
...Sevtap Tek kelimeyle Müthişsin ;D Ben böyle hafıza görmedim...

Teşekkür ederim de bu hafıza bu dediğini de hatırlar ;D

Ayrıca bir "balık hafızalı" olmayı istediğim zamanlar çok olmuştur :(

Ben sölemiyim, benim hep aynı :smiley:

Kerim cezasını çekiyor, Yunus kayıp, Mete Hocam ve Onur buralarda, Yavuz Durunun ödevlerini yapıyor, Nejat ateşler içinde :smiley:

Sen kimi sordunuz :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
ne yapiyosunuz yahu
Hic ses seda yok

ne bu sakinlik :smiley:

Valla ortalığı hareketlendirmek için bir sürü takla attım. Kelebek olma ihtimalimi bile sorguladım :smiley:(bk.S.458) Bir tek Sevtap iş molalarında birşeyler yetiştirmeye çalışıyor onun dışında kimsenin sesi çıkmıyor. ;D

Yaa sahi o ne güzel ve büyük bir kelebekti öyle :smiley:

Reenkarnasyon durumu varsa diğer hayatında kesin off-road yapıyordur :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Kelebek kardosu iyice genisledi

Genc arkadaslarda katildi gruba :smiley:

Yeni bir liste yapmak lazim :D

Ben olsam olsam kelebeklerin dedesi olurum, Onurda henüz tırtıl :D Siz yine eniyisi olgun kelebekleri kadroya alın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR