7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,421

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
mayıs ayında bu araçla ufak bir parkur tamamlamıştım çok zevkliydi. ;D

Araçta reklamı olan "Giz Kumlama" bu :

"...şasiyi kumlatma (güzeeelce), görünmeyen çürükler ortaya çıkınca bu çürükleri argon ile benzer kalnlıkta saç ile tamir etme sonra tekrar kumlatıp galvaniz veya elektrostatik ile boyama..." işlerini yaptırdığın yer mi ;D ;D

Mayıstan beri zavallı defender habire kumlatıyor musun :D :D :D

Ayrıca "capon kullandım, çok zevkliydi" felan, bunlar tehlikeli sözler ;)

acemi80' Alıntı:
Burdan bakınca aynı gibi görünüyor ;D ;D ;D

Nasıl aynı yaa ???

Ne diyorum ben yukarda, "sponsorlu hayatı reddettiğime göre" diyorum ;)

E bu durumda gezileri finanse etmek için, Elizabeth'e bakabilmek için ne yapmam gerekiyor, çalışmam gerekiyor di mi :smiley:

Ben çalışmam karşılığında para kazanıyorum, özgürlüğümü değil ;D ;D ;D

Yahu kelebekleri yine bana düşman edecen Hocam, daha yeni sulh olmuştuk ;D ;D ;D

Neyse onlara bir şarkı armağan edeyim de...

Nev şarkılarını severdim ama bu şarkıyı sanki benim için yapmışşş :D :D

http://www.dailymotion.com/video/x7xq2f_nev-kelebek-wwwlisemnet_music

SDC' Alıntı:
Nasıl aynı yaa ???

Biz seni artık tanıyoruz sevtap, Ama yukarıda yazdığın satırlar bende bonus toplamaya çalışanların ruh halini çağrıştırdı napiiim ;D

Güzin abla

Yaylada balkonda otururken kocaman bir kelebek dizime kondu ve uzun süre uçmadı (Beni babası veya dedesi zannetmiş olabilirmi? ;D)

Şimdi böyle oldu diye bende kelebekler sınıfına dahil oldummu. ;D

balkon.jpg

kelebek1.jpg

kelebek2.jpg

Kurtkaya

nkurtkaya' Alıntı:
Ne bu yaaa. Pazar günü böyle mi geçer? Ateşim biraz insin bir iki resim atarım. Gelemeyenler hiiç hayıflanmasın ...

dedi ve kayboldu. Hasta olmasın? Bilgisi olan varmı?

fastjunkie' Alıntı:
Abi biraz sıvı yağ, biraz da su koyacaktın ;D

Aha, bu bir dil sürtçmesi ile yakayı ele vermek olmasın. Onur bu bilgi seni Kelebeklerin reisi yapabilir ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Aha, bu bir dil sürtçmesi ile yakayı ele vermek olmasın. Onur bu bilgi seni Kelebeklerin reisi yapabilir ;D ;D ;D

Abi bizimkisi öğrenci hayatı, kendim pişiriyorum kendim yiyorum, istersen öğrenme ;D ;D
Kelebek abilerim gibi 3 öğün sofra kurup kaldırmıyorum ki ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi bizimkisi öğrenci hayatı, kendim pişiriyorum kendim yiyorum, istersen öğrenme ;D ;D
Kelebek abilerim gibi 3 öğün sofra kurup kaldırmıyorum ki ;D

Bilemem birileri aleyhinde delil olarak kullanabilir. :D Benden söylemesi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

SON KONULAR

Geri