KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada benim iş yerinde ki pc jpg görselini açmıyor. Göremiyorum. Bu bilgisayardan koyduğum resmi bile göremiyorum. Anlayamadım bir türlü nedendir. Evde görebiliyorum ancak. Bu yüzden sizin simit resminde varsa karper göremediğimden koydum.
Gerçi fazlası zarar etmez Ömer götürür...
Bu arada benim iş yerinde ki pc jpg görselini açmıyor. Göremiyorum. Bu bilgisayardan koyduğum resmi bile göremiyorum. Anlayamadım bir türlü nedendir. Evde görebiliyorum ancak. Bu yüzden sizin simit resminde varsa karper göremediğimden koydum.
Gerçi fazlası zarar etmez Ömer götürür...
Zaten öyle yapıyorum. İş yerinde yarım yamalak tutuk olma sebebimde bu zaten. Millet resim yolluyor ben anlamaz anlamaz bakıyorum Eve gidincede sil baştan
Bu arada bu işlerden anlayan varsa bir çözüm yolu söylesin. Neticede bilgisayarım jpg formatını açıyor. Ama niyeyse sadece gezenbilirdeki jpg leri açmıyor. Var mı bilgisayardan iyi anlayan?
Ya üşenmesem evdeki laptopu iş yerine getirecem hergünde. Getir götür sevmem böyle işleri. Her ne kadar anlamasamda basit bir problemdir diye düşünüyorum birde. O yüzden bir anlayan otursa başına halleder herhalde.
Bu sorun sadece gezenbilir'de mi? başka sitelerde jpg dosyalar görünüyor mu?
Internet seçenekleri / Gelişmiş / Multimedya / Resimleri göster kutuçuğu işaretli mi? kontrol etmekte fayda var.
Valla jpg dosyasını açabiliyorum sorunsuz. Zira siteye resimde atıyorum bu bilgisayardan. Yani bilgisayarımda olan bir resmi gezenbilire attımmıydı gitti! Daha da göremiyorum. Mesela şu karper peynir resmi. Bilgisayarımdan attım. Ama şu an göremiyorum..
Mesela bu konu. Görselleri göremediğim için cevaplayamnıyorum. Belkide cevap hakkı var ama ben göremediğim için susuyorum. Eve gidip bilgisayarı açana kadarda konunun güncelliği geçiyor. Offf çok dertliyim çok ;D
Mesela bu konu. Görselleri göremediğim için cevaplayamnıyorum. Belkide cevap hakkı var ama ben göremediğim için susuyorum. Eve gidip bilgisayarı açana kadarda konunun güncelliği geçiyor. Offf çok dertliyim çok ;D
Ben sana simultane aktarayım. Yan yatarak giden bir Series III resmi hakkında yorumlar. Resme düz baktığımız açının doğru olduğunu varsayarsak aracın devrilmesi veya devriliyor olması lazım. Ama işin gerçeği kadraj yamuk, arkadaki insanlar yere dik gelecek şekilde resmin kadrajı düzeltildiğinde Series III'ün canavar gibi gittiği görülüyor.
Eğer başka web sitelerinde de resimleri göremiyorsan IE ayarlarında problem olabilir.
Sadece Gezenbilir'de ise bu problem acaba kullanıcı adın ve parolanda bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü forumda resimleri görebilmek için üye girişi yapmak lazım. Senin resimleri görememen sanki düzgün üye girişi yapılmamış gibi ama cevap verebiliyorsun bu da aslında giriş yapabildiğini gösteriyo. Aklıma başka birşey gelmedi şimdi. Hani PC başında olsak kurcalasak belki çıkardı bişeyler.
Allah bereket versin bizim dükkan iş yapıyor 60'ları geçtik tanışma platformu 280 küsürlere doğru gidiyoruz. Bazı dostlar dükkandan sıkıldılar galiba :-\ ne gelen var ne giden.
Bu arada okuyamadığım sayfaları okuyunca Land serie III'ün fotosunu gördüm. Harika bir foto Güven abi'nin eline sağlık. Sevtap ablamın yorumu nokta atışı diyebilirim. Camel Trophy 1983 Zaire'den alınan bir foto ve hile yok. Adam arabayı öyle bir yatırıyor ki sonunda devriliyor... Series III ve benzeri makaslı Land'lerde şase ve arka- ön diferansiyellerde U şeklinde strap var Kasa yatmasın araç devrilmesin diye. Adam strap'i kopartıyor :
Misafirim var bu akşam. Aksilik olmazsa RRC'yi otoparka bırakmak için Kazasker'e uğrayacağım. Kadim dostum Cüneyt Avdan'a uğrayıp merhaba diyeceğim. Kısaca bu akşam dükkan işi zor