7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,902
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

karper peynir getirdim.

karper.jpg

Etiketler

Bu arada benim iş yerinde ki pc jpg görselini açmıyor. Göremiyorum. Bu bilgisayardan koyduğum resmi bile göremiyorum. Anlayamadım bir türlü nedendir. Evde görebiliyorum ancak. Bu yüzden sizin simit resminde varsa karper göremediğimden koydum.
Gerçi fazlası zarar etmez Ömer götürür... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada benim iş yerinde ki pc jpg görselini açmıyor. Göremiyorum. Bu bilgisayardan koyduğum resmi bile göremiyorum. Anlayamadım bir türlü nedendir. Evde görebiliyorum ancak. Bu yüzden sizin simit resminde varsa karper göremediğimden koydum.
Gerçi fazlası zarar etmez Ömer götürür... :smiley:

Aaaaaa. Eve gidince bu resme bak. ÇAy simit tamam ama manzara da bi okadar güzel yani.

nkurtkaya' Alıntı:
Aaaaaa. Eve gidince bu resme bak. ÇAy simit tamam ama manzara da bi okadar güzel yani.

Zaten öyle yapıyorum. İş yerinde yarım yamalak tutuk olma sebebimde bu zaten. Millet resim yolluyor ben anlamaz anlamaz bakıyorum :smiley: Eve gidincede sil baştan :smiley:

Bu arada bu işlerden anlayan varsa bir çözüm yolu söylesin. Neticede bilgisayarım jpg formatını açıyor. Ama niyeyse sadece gezenbilirdeki jpg leri açmıyor. Var mı bilgisayardan iyi anlayan?

Ya üşenmesem evdeki laptopu iş yerine getirecem hergünde. Getir götür sevmem böyle işleri. Her ne kadar anlamasamda basit bir problemdir diye düşünüyorum birde. O yüzden bir anlayan otursa başına halleder herhalde.

alpaslanepli' Alıntı:
Neticede bilgisayarım jpg formatını açıyor. Ama niyeyse sadece gezenbilirdeki jpg leri açmıyor. Var mı bilgisayardan iyi anlayan?

Bu sorun sadece gezenbilir'de mi? başka sitelerde jpg dosyalar görünüyor mu?
Internet seçenekleri / Gelişmiş / Multimedya / Resimleri göster kutuçuğu işaretli mi? kontrol etmekte fayda var.

Valla jpg dosyasını açabiliyorum sorunsuz. Zira siteye resimde atıyorum bu bilgisayardan. Yani bilgisayarımda olan bir resmi gezenbilire attımmıydı gitti! :smiley: Daha da göremiyorum. Mesela şu karper peynir resmi. Bilgisayarımdan attım. Ama şu an göremiyorum.. :smiley:

SDC' Alıntı:
Bence abartma yok ama yan yatmadan az önce çekilmiş olabilir :smiley:

Çünkü sürücü ve arkadaki adamlar aynı doğrultuda paralel duruyorlar dikkat ederseniz ;)

Direksiyonu sola kırarak devrilmekten kurtulmuş da olabilirler di mi Kerim ;D
;D ;D ;D
içindekilerede bir sormak lazım,acaba eğim göstergesindeki değerleri okuyabilmişlemi,
yoksa gözleri fal taşı gibi açılmış yaklaşan kara parçasınamı takılmışlar.;D ;D ;D
bi yerlerden gözüm ısırıyor ama. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D
içindekilerede bir sormak lazım,acaba eğim göstergesindeki değerleri okuyabilmişlemi,
yoksa gözleri fal taşı gibi açılmış yaklaşan kara parçasınamı takılmışlar.;D ;D ;D

Mesela bu konu. Görselleri göremediğim için cevaplayamnıyorum. Belkide cevap hakkı var ama ben göremediğim için susuyorum. Eve gidip bilgisayarı açana kadarda konunun güncelliği geçiyor. Offf çok dertliyim çok ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D

Bana da çok tanıdık geldi Kerim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Mesela bu konu. Görselleri göremediğim için cevaplayamnıyorum. Belkide cevap hakkı var ama ben göremediğim için susuyorum. Eve gidip bilgisayarı açana kadarda konunun güncelliği geçiyor. Offf çok dertliyim çok ;D

Ben sana simultane aktarayım. Yan yatarak giden bir Series III resmi hakkında yorumlar. Resme düz baktığımız açının doğru olduğunu varsayarsak aracın devrilmesi veya devriliyor olması lazım. Ama işin gerçeği kadraj yamuk, arkadaki insanlar yere dik gelecek şekilde resmin kadrajı düzeltildiğinde Series III'ün canavar gibi gittiği görülüyor.

Eğer başka web sitelerinde de resimleri göremiyorsan IE ayarlarında problem olabilir.
Sadece Gezenbilir'de ise bu problem acaba kullanıcı adın ve parolanda bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü forumda resimleri görebilmek için üye girişi yapmak lazım. Senin resimleri görememen sanki düzgün üye girişi yapılmamış gibi ama cevap verebiliyorsun bu da aslında giriş yapabildiğini gösteriyo. Aklıma başka birşey gelmedi şimdi. Hani PC başında olsak kurcalasak belki çıkardı bişeyler.

Selam Dostlar,

Allah bereket versin bizim dükkan iş yapıyor :D 60'ları geçtik tanışma platformu 280 küsürlere doğru gidiyoruz. Bazı dostlar dükkandan sıkıldılar galiba :-\ ne gelen var ne giden.

Bu arada okuyamadığım sayfaları okuyunca Land serie III'ün fotosunu gördüm. Harika bir foto Güven abi'nin eline sağlık. Sevtap ablamın yorumu nokta atışı diyebilirim. Camel Trophy 1983 Zaire'den alınan bir foto ve hile yok. Adam arabayı öyle bir yatırıyor ki sonunda devriliyor... Series III ve benzeri makaslı Land'lerde şase ve arka- ön diferansiyellerde U şeklinde strap var :D Kasa yatmasın araç devrilmesin diye. Adam strap'i kopartıyor ::smiley:

Misafirim var bu akşam. Aksilik olmazsa RRC'yi otoparka bırakmak için Kazasker'e uğrayacağım. Kadim dostum Cüneyt Avdan'a uğrayıp merhaba diyeceğim. Kısaca bu akşam dükkan işi zor :D

Tüm dostlara iyi akşamlar, iyi sohbetler

HakanBastoncu' Alıntı:
...Sevtap ablamın yorumu nokta atışı diyebilirim...

Sevgili Hakan işte ben de bundan çok muzdaribim ...

Bir bayanın bırak off-road yapmayı, doğru yorum yapabileceğine bile hala ikna olamadı pek çok arkadaşım ;)

Neyse üzülmeyeyim, beni bilenler bilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR