alpaslanepli
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
karper peynir getirdim.
karper peynir getirdim.
alpaslanepli' Alıntı:karper peynir getirdim.
figo' Alıntı:Bende bunları simit arası yapayım ama foto yok nasıl olcak şimdi.
alpaslanepli' Alıntı:Bu arada benim iş yerinde ki pc jpg görselini açmıyor. Göremiyorum. Bu bilgisayardan koyduğum resmi bile göremiyorum. Anlayamadım bir türlü nedendir. Evde görebiliyorum ancak. Bu yüzden sizin simit resminde varsa karper göremediğimden koydum.
Gerçi fazlası zarar etmez Ömer götürür...![]()
nkurtkaya' Alıntı:Aaaaaa. Eve gidince bu resme bak. ÇAy simit tamam ama manzara da bi okadar güzel yani.
alpaslanepli' Alıntı:Neticede bilgisayarım jpg formatını açıyor. Ama niyeyse sadece gezenbilirdeki jpg leri açmıyor. Var mı bilgisayardan iyi anlayan?
;D ;D ;DSDC' Alıntı:Bence abartma yok ama yan yatmadan az önce çekilmiş olabilir
Çünkü sürücü ve arkadaki adamlar aynı doğrultuda paralel duruyorlar dikkat ederseniz
Direksiyonu sola kırarak devrilmekten kurtulmuş da olabilirler di mi Kerim ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D
içindekilerede bir sormak lazım,acaba eğim göstergesindeki değerleri okuyabilmişlemi,
yoksa gözleri fal taşı gibi açılmış yaklaşan kara parçasınamı takılmışlar.;D ;D ;D
bi yerlerden gözüm ısırıyor ama. ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D
içindekilerede bir sormak lazım,acaba eğim göstergesindeki değerleri okuyabilmişlemi,
yoksa gözleri fal taşı gibi açılmış yaklaşan kara parçasınamı takılmışlar.;D ;D ;D
bi yerlerden gözüm ısırıyor ama. ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Mesela bu konu. Görselleri göremediğim için cevaplayamnıyorum. Belkide cevap hakkı var ama ben göremediğim için susuyorum. Eve gidip bilgisayarı açana kadarda konunun güncelliği geçiyor. Offf çok dertliyim çok ;D
HakanBastoncu' Alıntı:...Sevtap ablamın yorumu nokta atışı diyebilirim...