7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,986
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Noter satışı vs varsa duruma itiraz falan edilemez mi? Geçmiş olsun tekrar.

Benim sattığım çocuk tanıdık biri idi abi devrini alacak param yok böyle idare et dedi bende peki ama satacak olursan devrini ver dedim.
Onun için diyorum merhamet ettik bela bulduk diye.

Noter satışını yaptığım bir 90 model Renault11Flash vardı o da devrini almamış arada bir trafik cezası geliyor ama ödemiyorum nasıl olsa onu sattığıma dair ispatı mümkün diye. Bunun satışı yok

Etiketler

hocam bu 90 modeller böyle galiba ;D

parkta beklediği süre boyunca park parasıda ekleniyor.Eğer bir süre sonra alınmazsa kalırsa ihale yoluyla satışı oluyor.Onu öğrenmek lazım belki satılırsa size ceza gelmeyebilir.

17-18 Ekim kamp için yeni bir yer buldum. Detayları paylaşırım sonra.

altug onaran' Alıntı:
hocam bu 90 modeller böyle galiba ;D

parkta beklediği süre boyunca park parasıda ekleniyor.Eğer bir süre sonra alınmazsa kalırsa ihale yoluyla satışı oluyor.Onu öğrenmek lazım belki satılırsa size ceza gelmeyebilir.

Evet benim şansımdan her ikiside 90 model. Park parasını bir arkdaş motorsikler için galiba günlük 1Tl dedi ama emin değiliz yaklaşık 1 aydır parkta yatıyor.

Çok fena yağmur ve yıldırım var burada. Modemi yakmadan biraz ara vereyim. 1-2 ay önce başıma geldi çünkü

acemi80' Alıntı:
Benim sattığım çocuk tanıdık biri idi abi devrini alacak param yok böyle idare et dedi bende peki ama satacak olursan devrini ver dedim.
Onun için diyorum merhamet ettik bela bulduk diye.

Noter satışını yaptığım bir 90 model Renault11Flash vardı o da devrini almamış arada bir trafik cezası geliyor ama ödemiyorum nasıl olsa onu sattığıma dair ispatı mümkün diye. Bunun satışı yok
Hocam sana bir örnek vereyim 15 sene önce sattığımız seri 2 noter satışı olduğu halde aracı üzerlerine almadılar vee 15 sene boyunca bu aracın verğilerini biz ödedik söylememe gerek yok kaç para oldugunu biliyorsun en sonunda adamı bulduk ve sadece üzerine aldırdık ödediklerimiz çope gitti verdiğimiz paraları alabılmek için dava açmak gerekiyor parayı alma şansımız var ama mahkeme masrafı 5bini buluyor masrafınıda alırsın ama ne zaman ???
olay bu artık bundan nasıl ders çıkarılır size kalmış

nkurtkaya' Alıntı:
Noter satışı vs varsa duruma itiraz falan edilemez mi? Geçmiş olsun tekrar.
noter şatışı olması daha kötü en azından aracı basına bela olmadan sildirebilirsin ama satış olduğu için araç hem senın hemde onun ama bütün cezalar ve verğiler araç sahibine geliyor araç sahibi istemesse parayı ödemez devlet eşşeğini sağlama bağlıyorda diyebiliriz :smiley:
satiş olmasının avantajı araç kanunsuz biş işe karışırsa mesuliyet aracı alanda oluyor

yunus bager' Alıntı:
Hocam sana bir örnek vereyim 15 sene önce sattığımız seri 2 noter satışı olduğu halde aracı üzerlerine almadılar vee 15 sene boyunca bu aracın verğilerini biz ödedik söylememe gerek yok kaç para oldugunu biliyorsun en sonunda adamı bulduk ve sadece üzerine aldırdık ödediklerimiz çope gitti verdiğimiz paraları alabılmek için dava açmak gerekiyor parayı alma şansımız var ama mahkeme masrafı 5bini buluyor masrafınıda alırsın ama ne zaman ???
olay bu artık bundan nasıl ders çıkarılır size kalmış

Araba kayıp zaten nerede bilmiyorum ama motor yakalanmış. Artık cezalarını ödeyip kurtulacağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR