7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,986

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ceeeeeeeeeeeeeeee diyorum ve kaciyorum Dizilerim basladi :smiley:

Bu akşam hangisi var ki? Ben bir tane uyduruk Van Dame filmi izledim geldim.
Nezle oluyorum üzerinize afiyet.

Biraz yorulmuşum, ;D
Olurdu olmazdı derken ,pazartesi öğleden sonra ,
Güdül Sorgun göletine yola çıktık ve geceledik.
yol boyu bir kanyon ve akarsu gördük,
Meğerse Kirmir miş, ;D
Dedimki ben bu dereyi çok yakından tanıyorum ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biraz yorulmuşum, ;D
Olurdu olmazdı derken ,pazartesi öğleden sonra ,
Güdül Sorgun göletine yola çıktık ve geceledik.
yol boyu bir kanyon ve akarsu gördük,
Meğerse Kirmir miş, ;D
Dedimki ben bu dereyi çok yakından tanıyorum ;D

Capon ekibi ufaktan ısınma turlarına başladılar ha :smiley:

Belki bu konuyla alakası yok ama nereye yazacağımı bilemedim! Ben dün 350 beygir turbo dizel motorlu, maxxis mudzilla lastikli (Kaç inç olduğunu bilmiyorum benim 32" lastikler den bir karış daha deniş bir karış daha yüksekti, belki daha fazla) kaya tırmanışı için yapıldığı söylenen, üzerinde offroad ile ilgili her türlü ayrıntıyı bulabileceğiniz bir Defender gördüm 8) Sahibi fotoğraflarını çekmemize izin vermedi haklı olarak. Aracı tam olarak bitirememiş çünkü. Bu Defender'ın gerçek bir hastalık olduğunu tekrar anlamış bulundum... Saygılar :smiley:

Merhaba arkadaşlar. Dükkan yavaş yavaş hareketlenmeye başlamış

sword7' Alıntı:
Belki bu konuyla alakası yok ama nereye yazacağımı bilemedim! Ben dün 350 beygir turbo dizel motorlu, maxxis mudzilla lastikli (Kaç inç olduğunu bilmiyorum benim 32" lastikler den bir karış daha deniş bir karış daha yüksekti, belki daha fazla) kaya tırmanışı için yapıldığı söylenen, üzerinde offroad ile ilgili her türlü ayrıntıyı bulabileceğiniz bir Defender gördüm 8) Sahibi fotoğraflarını çekmemize izin vermedi haklı olarak. Aracı tam olarak bitirememiş çünkü. Bu Defender'ın gerçek bir hastalık olduğunu tekrar anlamış bulundum... Saygılar :smiley:

Makyajsız yakalandığı içinmi izin vermemiş. Allah allah.... İnsanlar farklı araç görmekten zevk alıyor. Mademki farklı birşeyler yapıyorsun o zaman halka mal olmuş sanatçılar gibi herkes her açıdan fotoğrafını çeker. :mad:

Nejat ısınmalara başladık,
Ama altımızda 2002 G.Cherokee vardı ;D
Tabiki atraksiyon falan olmadı, ;D

Eh tabii JXXP ile olmaz. En azından bi capon falan olsaymış, iyi kötü bişeyler yapabilirdiniz :smiley:

sword7' Alıntı:
Kesin LRO dandır ben olsam dünsan senin derim çek çekebildiğin kadar

acemi80' Alıntı:
Makyajsız yakalandığı içinmi izin vermemiş. Allah allah.... İnsanlar farklı araç görmekten zevk alıyor. Mademki farklı birşeyler yapıyorsun o zaman halka mal olmuş sanatçılar gibi herkes her açıdan fotoğrafını çeker. :mad:

Sanırım tamamlanmadığı için izin veredi, fotoğrafların şu haliyle internet ortamında yayınlanmasını düşünmediğini söyledi, biz de hak verdik. Bayramda inşallah görücüye çıkacak araç. Allah yardımcısı olsun şimdiden, gerçekten çok büyük bir emek var aracın üzerinde...

Uyku kelebekleri gözüme konmaya başladı ;D
Sakın yatıyorum diye gevşemeyin,
Onur nöbette ;D

Sizde hep en tehlikelisini nöbetçi bırakıyorsunuz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR