7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,052

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben bu konuda ısrarcıyım çünkü 2000 Km yolu 7/24 hatırına çekiyorum o yüzden naz yapmayada hakkım var. İlk yazdığımız listenin dışındaki arkdaşlara kırmadan lütfen mümkün olduğu kadar çemberi dar tutmaya çalışalım. Onlarla nasıl olsa her zaman bir araya gelme şansınız var bir hafta bilemedin iki hafta sonra oralarda yeni bir gezi yaparsınız. Benim öyle bir şansım yok. Ben bunu(bu kadar uzun mesafeli bir geziyi) belkide bütün ömrümde bir kere yapacağım.

discovery-V8' Alıntı:
ahahahahaha onu atlamışım , Projeksiyonla jeneratör getireyim toplu gösterimini yaparız senin çukur videosunun ;D ;D ;D

Yahu o kadar defender var zaten :smiley: bide orda videomu seyrettirecen bana Zaten biliyorsun kekeleme yapiyor defender iyuice konusamam yahu :D :D

discovery-V8' Alıntı:
ahahahahaha onu atlamışım , Projeksiyonla jeneratör getireyim toplu gösterimini yaparız senin çukur videosunun ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D iyi fikir katıla katıla güleriz derler bukadar neye gülüyorsunuz ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Çukur videosu ;D ;D

Drunk, Ukraynadan gelen kafile.. ?? :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D koy koyda seyredelim :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi gösterimin başınada ağaçtaki böcek gözlemcisinin (elinde telefonla) fotosunu koyarsın artık ;D ;D ;D

Bak bana ikidir ters gidiyorsun, Zaten 7/24 kampında bir güreş alanı kuracağım, önce Yavuz abiyle sonra senle bir güreş tutarım..

;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Beni unuttun ;D ;D ;D

Senle karate yapayım diyorum abi ;D

acemi80' Alıntı:
Ben bu konuda ısrarcıyım çünkü 2000 Km yolu 7/24 hatırına çekiyorum o yüzden naz yapmayada hakkım var. İlk yazdığımız listenin dışındaki arkdaşlara kırmadan lütfen mümkün olduğu kadar çemberi dar tutmaya çalışalım. Onlarla nasıl olsa her zaman bir araya gelme şansınız var bir hafta bilemedin iki hafta sonra oralarda yeni bir gezi yaparsınız. Benim öyle bir şansım yok. Ben bunu(bu kadar uzun mesafeli bir geziyi) belkide bütün ömrümde bir kere yapacağım.

Haklısınız hocam, bu gezi biraz da sizin için. O kadar yorgunluğu bizim için yapacaksınız, gezinin oba başı sizsiniz, nazınız da geçer dediğiniz de olur :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Bak bana ikidir ters gidiyorsun, Zaten 7/24 kampında bir güreş alanı kuracağım, önce Yavuz abiyle sonra senle bir güreş tutarım..

;D ;D ;D ;D ;D

işte aile olayı bu yaw

Onur bizim sikletler biraz farklı olay güreş olunca capon oluyorum sumo hesabı ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Senle karate yapayım diyorum abi ;D

Haklısınız hocam, bu gezi biraz da sizin için. O kadar yorgunluğu bizim için yapacaksınız, gezinin oba başı sizsiniz, nazınız da geçer dediğiniz de olur :smiley:

Teşekkür ederim onur. Üniversitede güreş takımında idim bu sözlerinden sonra gönüllü olarak sana menejerlik yapar orda taktik veririm :D

acemi80' Alıntı:
Hocam şu anki listede Metin hariç herkezi tanıyorum eğer benim en ufak bir şüpem olsa açık açık söylerim tabi genede senin düncen sayğı duyarım dediğim gibi eger tahmit ettiğim başka biride listeye eklenirse çok kötü bozarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

SON KONULAR

Geri