7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,052

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Off şu kamp gelse de, sucuklarımızla biralarımızı götürsek ateşin başında :smiley:

şişe bir sucuk bir kaşar takıcaksın damlatmadan çevire çevire pişiricen sucukların üstü kaplanıcak oy oy oyyy sonra lavaş içene çekiceksin yanında kahve(!)

Arkadaşlar iyi geceler ben kaçtım diyecektim ki bunu gördüm ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
şişe bir sucuk bir kaşar takıcaksın damlatmadan çevire çevire pişiricen sucukların üstü kaplanıcak oy oy oyyy sonra lavaş içene çekiceksin yanında kahve(!)

Oha falan oldum gidip mangalımı yaksam ne ;D ;D ;D ;D klavyeye fazla su akıtmadan yatayım ben ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

Yapma Altuğ şimdi şu saatte bana hanımı uyandıttıracaksın. Kalkıp suçuk pişirmesini isteyeceğim

yunus bager' Alıntı:
Abi be sana demiştim sen zayıflamaktan vaz geç bunlar sana diş biliyor ;D ;D ;D

Bilesinler , yumurtanın birini kırmak için uğraşman gerekir ikitane oldumu birbirine vura vura daha kolay olur merak etme sen, hele capon yumurtaları daha bir çıt kırıldım oluyor ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar iyi geceler ben kaçtım diyecektim ki bunu gördüm ;D ;D ;D

Oha falan oldum gidip mangalımı yaksam ne ;D ;D ;D ;D klavyeye fazla su akıtmadan yatayım ben ;D ;D ;D

O kamp ateşinin lezzeti mangalda olmaz abi, sucuk böyle isli isli olacak :smiley: :smiley: Haydi iyi geceler nasıl uyuyacaksan ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
işte 5000+5000 kalorilik taş fırın erkeği ufuk abi sadece kahve yaptırıyodu galiba ;D ;D ;D

Yok yok öyle deme yanlış örnek oluruz sonra. hanım yaşıma hürmeten uykudan kalkıp pişirir. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

SON KONULAR

Geri