7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,137
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Tek kelime ile şahane çok iyi eğlendiğiniz anlaşılıyor. Senin aracında maşallahı var denizde çamurda çok güzel görüntüler veriyor

Günaydın hocam sağolun. Çamuru özlemişim ;D bulunca dayanamadım daldım.

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Dün yazdığım bir şeyler başka hoş sohbetlerin arasında kaynadı gitti. Bu gün sayfaya girenlerinde geriye gitmeye gerek kalmadan okuyabilmesi için tekrar yazıyorum.
Son günlerde dışardan davetli sayısı giderek artmaya başladı. Davet edilen şahısları tanımadığım için onlarla bir problemim yok benim problemim kendimle kalabalığı sevmiyorum ve bu gezinin en cazip tarafı bir aile ortamında olması idi. Bu sayı arttıkça samimiyetin azalacağı muhakkak. O yüzden 7/24 çülerle sınırlı kalmasını arzuladığım geziye en fazla bir iki kişi daha katılabilir.

Bu gün ve yarın gelecek olanların listesini kesinleştirip bunlar dışında kimseyi davet etmeyelim

Ben bu konuda ısrarcıyım çünkü 2000 Km yolu 7/24 hatırına çekiyorum o yüzden naz yapmayada hakkım var. İlk yazdığımız listenin dışındaki arkadaşlarıda kırmadan, lütfen mümkün olduğu kadar çemberi dar tutmaya çalışalım. Onlarla nasıl olsa her zaman bir araya gelme şansınız var bir hafta bilemedin iki hafta sonra oralarda yeni bir gezi yaparsınız. Benim öyle bir şansım yok. Ben bunu(bu kadar uzun mesafeli bir geziyi) belkide bütün ömrümde bir kere yapacağım.

Sizi anlıyorum hocam.

Listenin son hali:

Ad-Soyad Şehir Araç Donanım
Nejat Kurtkaya İstanbul LR Defender 110 200Tdi Vinç, telsiz
Sevtap Dilek Çimen İstanbul LR Defender 90 2.5 B Vinç
Yavuz Yavuz Ankara LR Discovery I V8 Vinç, telsiz
Hakan Yavuz Ankara ”
Kerim Alöç Ankara Mitsubishi Pajero Telsiz
Onur Kolçak Ankara Toyota Hilux Telsiz
Ufuk Özkan Ankara Jeep CJ
Mete Gürel Osmaniye Terios
Yunus Bager Yuvacık LR Defender 110 2.5 D
Meriç Bager (?) Yuvacık ”
Emrah Onaran Bolu LR Discovery I V8
Altuğ Onaran Bolu ”

Teşekkür ederim Nejat. Diğer arkdaşlarında bu konudaki görüşerini alalım. Gerçi bir iki arkadaş akşam söylemişti ama bu gün yeni bir sayfa ile net listeyi oluşturalım.

acemi80' Alıntı:
Yapma Altuğ şimdi şu saatte bana hanımı uyandıttıracaksın. Kalkıp suçuk pişirmesini isteyeceğim

Ahahaha tüm kelebekler, HÖT diyenler, 0-5.000 kalori arasında olanlar okusun, öğrensin, yanlış kullanmasın ;D ;D ;D

Osmanlı dediğiniz böyle oluyor işte ;)

SDC' Alıntı:
Özür dilerim, günaydınlarr :smiley:

Ben kelebeklere laf sokucam diye aceleden selam vermeyi unutmuşum :D :D

Senin şu kelebeeeğeek klibi nerdeydi ? sabah sabah kulağımızın pası silinsin ;D

discovery-V8' Alıntı:
Senin şu kelebeeeğeek klibi nerdeydi ? sabah sabah kulağımızın pası silinsin ;D

Emrin olur, derhal geliyor ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/x7xq2f_nev-kelebek-wwwlisemnet_music

tüm kelebeklere gitsin bu şarkı, büyük, küçük, tırtıl halinde :D :D :D

SDC' Alıntı:
Emrin olur, derhal geliyor ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/x7xq2f_nev-kelebek-wwwlisemnet_music

tüm kelebeklere gitsin bu şarkı, büyük, küçük, tırtıl halinde :D :D :D

Bunu dinleyince insanın kelebek olası geliyor ;D ;D

"sen boşver onları, uç kendin gibi kelebek gibi, onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz..........."

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi bu gece binicem otobüse kısmetse, bugün astım okulu, baaazı bürokratik işlemlerden dolayı :smiley:
Merhaba arkadaşlar yukarıda tekrar bişeyler yazdım nejat onayladı ve listeyi yayınladı. Bir sayfa öncesine gidip okuduktan sonra (okumamışsanız) Kanatlerinizi belirtirseniz bu gün listeyi tamamlarız.

Not: Kendi aracımızda sınırlı sayıda misafir tabiki olacaktır. Onlarıda ismimizin yanına ilave edersek kanaatimce iyi olur.

Benim seminer %99 yattı, bitiş tarihi ayın 25 imiş 15 gün ben işi gücü bırakamam, cevap bekliyorum, ama dediğim % 99 seminere gitmiyorum.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Benim seminer %99 yattı, bitiş tarihi ayın 25 imiş 15 gün ben işi gücü bırakamam, cevap bekliyorum, ama dediğim % 99 seminere gitmiyorum.

Selamlar

Bu son günlerde duyduğum en güzel haber ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR