7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,505

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ULEYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Diye yazicam bazi arkadaslar hic bir sey anlamayacak :smiley:

neyse anlayanlar anlar :D :D

Ekolsün abi sen ekol ;D ;D ;D

Bende herkese çok Teşekkür ederim uzun zamandır bukadar güldüğümü hatırlamıyorum ;D ;D; ;D

herkese teşekküler
sizleri yakından tanımak gerçekten çok güzeldi güzel müthiş bir haftasonu oldu

(gülmekten 3 kilo vermişim)

Evet, benim de katıldığım en güzel geziydi :smiley:

Birçok şey için ilk olma özelliği taşıyordu...

İlk defa Elizabeth'imle bir geziye katıldım, ilk defa birgezide bu kadar güldüm, ilk defa çadırda yattım, vs. ;D ;D ;D

Herkese teşekkür ederim ama dostluk adına bizleri kırmayıp taa Osmaniye'den geziye katılan Mete Hocam'a ayrıca teşekkür ederim, kusurumuz olduysa affola :smiley:

Ohh paşalar uyuyun, uyuyun ;D

Biz yine kalktık sabahın köründe :p

Üstelik çok feci grip (domuz değil) oldum :-\

Herkese Merhaba ,
Sanki üstümden tır geçmiş gibi ;D
Geldiğim gibi yatmışım,Odinin klübesine ;D
Geçirdiğim en zevki etkinlikti,gülmekten yanaklarım hala ağrıyor.
Arada bu geziyi tekrarlayalım,İnsan resmen tazeleniyor .

;D ;D ;D ;D
7/24 kabul açılışını şu fotoyla yapayım...
SH101025.jpg

umutcelikel' Alıntı:
O kadar Disco V8 sesi kaydedip koydum gezi konusuna kendimi sevdireyim diye yaranamadım yine de ;D

Eski güzel günlerden Defender'lı bir resmini koyarsan belki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.