7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,109

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

HakanBastoncu' Alıntı:
Hoş Geldin Halacım,

Durum anlaşıldı 265 Tl. ceza :-\

Öle "hoşgeldin" le falan kurtaramazsın :mad:

Dün akşam tüm işler bana kaldı. O kadar işin üstüne bir de yemek beğenmeyen Yankee lerle uğraştım :D

SDC' Alıntı:
Öle "hoşgeldin" le falan kurtaramazsın :mad:

Dün akşam tüm işler bana kaldı. O kadar işin üstüne bir de yemek beğenmeyen Yankee lerle uğraştım :D

Halacım,

Bu akşam içecekler benden, dükkanı ben açıp ben kapayacağım :eek:

Kızma lütfen

ates' Alıntı:
yunus o araç sadece adamın tecrübesizliğinden takla atmıştır gaza aşırı yüklendiği için hepimizin bildiği bir video o ,aslında o video bu işi bilinçsiz yapınca başımıza neler gelebileceğinin çok iyi bir örneğidir.
Ateş bende bu işi bilmiyorumya
neden gaza fazla basma gereği duydu acaba neyse V8 kullanan abiler kızmadan konuyu kapatayım :-X :-X

Yunuscum kızmaa ;)

Ne kadar anlatırsan anlat; söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır ... (Mevlana)

SDC' Alıntı:
"Trafik hayattır" ;D ;D

madde: 51/2-b

Ne yaptın uçtun mu Nejat :smiley:

Valla Bir İzmir bir Ankara beni böyle karşılıyo. İzmir'de de aynı ayakbastıyı ödemiştim hem de 95 km/s ile, Ankara 123 km/s biraz daha makul.
Ben bu duruma BBS (Bahtsız Bedevi Sendromu) diyorum.

Ben birazdan kaçıyorum, bu akşam Jeep-LR-Toyota buluşması var, dükkan size emanet :smiley:

SDC' Alıntı:
Yunuscum kızmaa ;)

Ne kadar anlatırsan anlat; söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır ... (Mevlana)
;)
Pardon ya ben selam vermeyi unuttum herkeze merhaba
ya bı an cipcileri ordamırım diye şaşırdım kim koydu o amerikan külüstürleri kapının önüne ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Valla Bir İzmir bir Ankara beni böyle karşılıyo. İzmir'de de aynı ayakbastıyı ödemiştim hem de 95 km/s ile, Ankara 123 km/s biraz daha makul.
Ben bu duruma BBS (Bahtsız Bedevi Sendromu) diyorum.

Ben birazdan kaçıyorum, bu akşam Jeep-LR-Toyota buluşması var, dükkan size emanet :smiley:
Nejatcım hız bizi bozar neyaptın sen yavaş ama emin adımlarla ;)

yunus bager' Alıntı:
Nejatcım hız bizi bozar neyaptın sen yavaş ama emin adımlarla ;)

Yunus bundan daha yavaş nasıl gideyim? 95 km/s diyorum (yazıyla doksan beeeeeeşşşş). Cezayı kesen polise dedim ki:
N: Aferersiniz, suçum ne? Adam mı vurdum? Vergi mi kaçırdım?
P: ???
N: Yok bu cezayı o suçları işleyenler ödemiyor da.
P: ....
N: Hani hükümet krizden kurtulma planı olarak benim cebime göz diktiyse bahane aramaya gerek yok, direk isteselerde verirdim.
P: Şurayı imzalar mısınız lütfen.

;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan .............. bey bu arada sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum .... xj YOL ARAZİ ve ŞEHİR İÇİ KULLANDIĞIM ARACIMI ÇOK İSTEK ÜZERİNE satmayı düşünüyorum hemen akabinde tabi yeni araç almam lazım bir iki kişi LAND..... ..dedi nedersiniz bu arkadaşlarla olan ilişkimi kesip hiç yoktan iyidir deyip bir lpg li şahin alayımmı acele cevap lütfen ...RUMUZ şaşkın ;D ;D ;D sizden başka bana kimse yardım edemez

Kesinlikle Şahin (LPG'li) çok iyi fikir ;D

yunus bager' Alıntı:
Bu akşam burdayım diyene bak gene kaytardı :smiley:

Naci Abiye şımartma bu kadar diyorum ama :D

İş başa düştü yine :D

DÜĞÜN ÇORBA EZOGELİN ÇORBA SEBZE ÇORBA
ETLİ BEZELYE PÜRELİ ET KIZARTMA İZMİR KÖFTE
BULGUR PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI PEYNİRLİ MAKARNA
CACIK YOĞURT SALATA

1050 cal 1170 cal 1100 cal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR