alpaslanepli
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ömer banada bir 69 dodge charger bul bea.. ;D
Ömer banada bir 69 dodge charger bul bea.. ;D
ben biraz geç kalabilirim,nkurtkaya' Alıntı:Ankara ekibi, akşam 20:00 de Drunk'tayız, tamam değil mi.
Ben bugün Kayseri ve sonra malatya tarafına gidiyorum. Size iyi drunklar.yazargezeryolçizer' Alıntı:ben biraz geç kalabilirim,
malum bebek sallama işi var
yazargezeryolçizer' Alıntı:ben biraz geç kalabilirim,
malum bebek sallama işi var
Umut uzun süre görüşemedik.umutcelikel' Alıntı:Ben bugün Kayseri ve sonra malatya tarafına gidiyorum. Size iyi drunklar.
Land cılar akşam 8 de drunk ta buluşuyorlar.figo' Alıntı:Abi ben yeniyim birşeyden haberim yok yeni bir land cı olarak bilgi alabilirmiyim SAYGILAR.
HakanBastoncu' Alıntı:Selam,
Linklere baktım ve fiyatları okuyunca gülerken ağzımı kullanmadım. Bana amerikan o kadar uzak ki anlatamam. Almayacağım arabalar için yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ? Türkiye'de çok az amerikan arabası 30 bin Dolar ve üstü paraları hakkediyor. Araba çok iyi görünüyor fakat o paraya alıcı zor bulur. Sorarım ama gerçekten sorarım; Camaroyu kaç ay'da ve kaç paraya sattın? İmpala'yı 15.000 Tl'ye verirse al derim. Ben resimde gördüğünüz arabayı ( Türkiye'de 2-3 tane SS Cabrio var) satana kadar canım çıktı. İşin içinde dolar olursa ben anlamaz, Sterlin ve sterlinle satılan parçalar ilgi alanım ;D
Görüşmek üzere
yazargezeryolçizer' Alıntı:Land cılar akşam 8 de drunk ta buluşuyorlar.
biz caponlar da,doğru yolu bulmaları için onları basmaya gidiyoruz.;D
Hosgeldinnkurtkaya' Alıntı:Evet dostlar, ben geldim, ayak bastı parası 265 TL de verdim, başkent ekonomisine katkım olsun. Akşam 20:00'da direk Drunk'ta olurum (Garmin sağolsun).
nkurtkaya' Alıntı:Evet dostlar, ben geldim, ayak bastı parası 265 TL de verdim, başkent ekonomisine katkım olsun. Akşam 20:00'da direk Drunk'ta olurum (Garmin sağolsun).