7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Alpaslan bitane inan var ama ben anlamam bak bakalım alırsan yarışırız. ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/sahibinden_charger-25WQQaXQQ14663319WQQpXQQdisplayitem

Selam,

Linklere baktım ve fiyatları okuyunca gülerken ağzımı kullanmadım. Bana amerikan o kadar uzak ki anlatamam. Almayacağım arabalar için yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ? Türkiye'de çok az amerikan arabası 30 bin Dolar ve üstü paraları hakkediyor. Araba çok iyi görünüyor fakat o paraya alıcı zor bulur. Sorarım ama gerçekten sorarım; Camaroyu kaç ay'da ve kaç paraya sattın? İmpala'yı 15.000 Tl'ye verirse al derim. Ben resimde gördüğünüz arabayı ( Türkiye'de 2-3 tane SS Cabrio var) satana kadar canım çıktı. İşin içinde dolar olursa ben anlamaz, Sterlin ve sterlinle satılan parçalar ilgi alanım ;D

Görüşmek üzere

Ömer 70 yılı sonrası Amerikanlarda tasarım zafiyeti var diye düşünmüşümdür hep. 70 yılından önce olsun çamurdan olsun. Linktekinin motoruna hiç lafım olmaz. Ama kasası charger'in bittiği noktadır!

HakanBastoncu' Alıntı:
Selam,

Linklere baktım ve fiyatları okuyunca gülerken ağzımı kullanmadım. Bana amerikan o kadar uzak ki anlatamam. Almayacağım arabalar için yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ? Türkiye'de çok az amerikan arabası 30 bin Dolar ve üstü paraları hakkediyor. Araba çok iyi görünüyor fakat o paraya alıcı zor bulur. Sorarım ama gerçekten sorarım; Camaroyu kaç ay'da ve kaç paraya sattın? İmpala'yı 15.000 Tl'ye verirse al derim. Ben resimde gördüğünüz arabayı ( Türkiye'de 2-3 tane SS Cabrio var) satana kadar canım çıktı. İşin içinde dolar olursa ben anlamaz, Sterlin ve sterlinle satılan parçalar ilgi alanım ;D

Görüşmek üzere

Altı ay bindim bir ayda sattım 12 ye aldı bindiğim kar arkadaş Adanada 16 istiyor benim arabaya ama 15 e aklımda var dediğim gibi muhalefet var bekliyorum.

Evet dostlar, ben geldim, ayak bastı parası 265 TL de verdim, başkent ekonomisine katkım olsun. Akşam 20:00'da direk Drunk'ta olurum (Garmin sağolsun).

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR