7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,807

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sanayiden çıkamazdım ki beni göresiniz ;D ;D ;D

Size inat alacam bir disco II , ondan bir canavar yaratıp bütün tabuları yıkıcam, Ben aldığımda Disco I ede bir sürü laf eden vardı, şimdi hepsi sus pus ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Aslında sen de legoyla oynuyosun, defender lego gibi diyosunuz ya hani o bakımdan...
Kaputu kaldır çek çıksın...Koltukları sök muhafazı çıkar şanzımanı sök...Tavanı sök araya conta sık...Minderi kaldır kapağı tak kıça üflemesin... ;D ;D ;D

Tmam tamam bu sefer kesin yatıyorum:smiley:))))

;D ;D ;D ;D ;D Oynuyorumda zeka gelişmesi hissedemedim henüz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hadi beni geçtim Mete hocam Türkiyeyi geçti boydan boya oda görmedim diyor fil mil , bu nasıl iş ? ;D ;D ;D

Bunlar bizim performansımıza yetişemezler Yavuz gardaş model farkı var. Ben ordan geldikten sonra bir gün evde durdum sonra 3 gün dağda gezdim döndüm 1 gün evde durdum 2 gün dağda gezdim. Allah bilir benim yerimde olsa bir derenin dibinde sızmış olurdu. Artık etrafında Fillermi dolaşır domuzlarmı onu Allah bilir. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bunlar bizim performansımıza yetişemezler Yavuz gardaş model farkı var. Ben ordan geldikten sonra bir gün evde durdum sonra 3 gün dağda gezdim döndüm 1 gün evde durdum 2 gün dağda gezdim. Allah bilir benim yerimde olsa bir derenin dibinde sızmış olurdu. Artık etrafında Fillermi dolaşır domuzlarmı onu Allah bilir. ;D ;D ;D

Hiç hocam ya, Birde Seri III le gelseydin düşer bayılırlardı zaten ;D Yeni modeller böyle işte plastik tamponlu airbagli mavi filli ;D ;D ;D

son 6-7 günü zaten Seri III le dolaştım. Onlar bunu hayal bile edemez.

Filler Sürü halinde gelirlerdi ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
son 6-7 günü zaten Seri III le dolaştım. Onlar bunu hayal bile edemez.

Filler Sürü halinde gelirlerdi ;D ;D ;D

Gerek kalmadı hocam hepsi tüydü filleri sayıyorlar galiba ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Ben anlamıyorum bu caponları, hem 2 gün kullanıp mavi fil görmeye başlıyorlar hemde LR kullanmak yorucu diye atıp tutuyorlar.

Bir sorsana kaç defa kullanmışlarda yorucuymuş ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=605&bid=1&hid=12794032

Kediyi salmış öküz, "yow büzle ne alahası war yow " diyor, köpekte hayatında kedi görmemiş tırstı tabi ;D

Aramızda para toplayalımda şunuda Ufuğa alalım dizileri kaçırmasın ;D

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=557

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,628
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR