7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,807
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Bu konuyu bu fotoyla kapatıyoru ve tatlı rüyalar diliyorum ;D ;D ;D
SH101024.jpg

Servis o servis, yola çıkmadan kontrol yapıyorum, ama bilseydimki TYT lar 50 yi geçmiyor benimkinin ölüsü bile giderdi o yolu ;D

Etiketler

TYT da,sıkıntıyı algılayan sistem var ,Disco 2 lerdeki gibi
Şöförün uykusu gelince aracı kitliyor 50 den yukarısına çıkarmıyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Demekki geliştirmiyor ;D ;D Duruya yasakladım legoyu, başımıza bir japon bulur gelir beni çıldırtır ;D
Aslında sen de legoyla oynuyosun, defender lego gibi diyosunuz ya hani o bakımdan...
Kaputu kaldır çek çıksın...Koltukları sök muhafazı çıkar şanzımanı sök...Tavanı sök araya conta sık...Minderi kaldır kapağı tak kıça üflemesin... ;D ;D ;D

Tmam tamam bu sefer kesin yatıyorum:smiley:))))

fastjunkie' Alıntı:

Ya bende onu diyorum işte , 41 yaşındayım, yağmur altında şebek gibi ıslandım, dünyanın içkisini içtim, ıslak ıslak uyudum sabah 5 te kalkıp ateşe kütük attım, tekrar yattım , sabah senden önce kalkıp arabanın servisini yaptım, 6 kişilik çadır kurup topladım , daha yaptığım şeylerde vardır hatırlamıyorum, benim görmem gerekmezmiyidi o filleri ;D

Hadi beni geçtim Mete hocam Türkiyeyi geçti boydan boya oda görmedim diyor fil mil , bu nasıl iş ? ;D ;D ;D TYT kullanmak yoruyor galiba biraz ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kafama göre Disco 2 bulamadığım için Pajero yu aldım.
Ordan bulaşmış olmalı ;D ;D ;D

Alsaydın da, senin de görseydik Yavuz abi gibi cürretkar pozlarını.. LR'cılar Yürek Hoplattı..
;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,628
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR