7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,652,042

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Anam bugün bayrak bulamadım ben, balkondakini söküp LC'ye bağlayacam sabah:smiley:)))

Real de var 1 metreye 1,5 metre Duru ikitane aldırdı bana ;D ;D ;D sabahtan beri pelerin gibi üzerinde taşıyor , bugünden moda girdik yani ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam siz tek başınıza da yetersiniz oraya :smiley:)
Sizin orada kutlanıyor mu Mete hocam?

Tabii ama sizin oralar gibi olmaz burada kuru, resmi bir havda geçer yalnız bu gece bir açıkhava konseri vardı çocuklar gittiler henüz dönmediler.
Yarın resmi tören olur

fastjunkie' Alıntı:
Ufuk abi camdan nasıl sarkılacağını bilmiyorsan 1 2 foto ile açıklayabilirim... ??

;D ;D

Allah haneler başladı uleeyynnnn..

açıkla bakayım nasıl sarkılıyormuş camdan ? ;D

Yatmadan bombayı da bırakayım bari.

Şu caponlar ilginç adamlar. Sen tut Camel Trophy araçlarını taklit et. Bak şu caponun afacanlığına ;D ;D

Sevtap abla çok sever bunu.

G1CAM22A.jpg

G1CAM2A.jpg

G1CAM23A.jpg

G1CAM12A.jpg

G1CAM1A.jpg

emrahmarti' Alıntı:
Yatmadan bombayı da bırakayım bari.

Şu caponlar ilginç adamlar. Sen tut Camel Trophy araçlarını taklit et. Bak şu caponun afacanlığına ;D ;D

Sevtap abla çok sever bunu.

Evet bayılırım :p

Bana satarken de beni böle uyutmuşlardı zaten ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR