7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,655,007
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Evet ya abi sayfaya birde cipcimi transfer etsek ama ne yapalım değil sayfada forumda bile cipci kalmadı ben merak ediyorum bu sene istambul jeep gezisini kimler yapacak diye
Eskilerden bir tane gelse olurmu ?. ;D ;D ;D

Bu arada buraya kış geldi yaa,

Etiketler

bu arada Yavuza yanlış söylemişim sonradan hatırladım,
Pajeronun ki gibi bir arazi şanzımanı ,XJ de de var,
İster kilitli ister açık gidebiliyor,ama hepsinde çıkmıyor.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bu arada Yavuza yanlış söylemişim sonradan hatırladım,
Pajeronun ki gibi bir arazi şanzımanı ,XJ de de var,
İster kilitli ister açık gidebiliyor,ama hepsinde çıkmıyor.
ZJ lerdede aynı şey sürekli 4x4 olanlarında orta kilit isteğe bağlı ve olmayanlarında direk ortakilit deverede

yunus bager' Alıntı:
ZJ lerdede aynı şey sürekli 4x4 olanlarında orta kilit isteğe bağlı ve olmayanlarında direk ortakilit deverede
Yanlış bilmiyorsam,
Zj 4.0 larda çıkabiliyor, bu sistem,
Diğer Şanzımanlarında
H-de ortayı ya 50-50 kitleyemiyorlar yada başka bir dezavantajları vardı diye biliyorum.

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Caponlar duymasın ;D ;D

Duyarlarsa duysunlar Yunuscum, onları hallederim ama bir tek Kökteknik duymasın ;D ;D ;D

E normal tabi :smiley:

Sen tut "Saraydan Kız Kaçırma" operasyonuyla taa İngiltereden 19 yaşıdaki kızı getir, Ümraniyenin en yüksek tepelerinden birinde sokakta donmaya bırak ;D ;D ;D

Şu Yavuzun izolasyon malzemesinden mi alıp üstüne örtsem :D :D

Yanlış bilmiyorsam,
Zj 4.0 larda çıkabiliyor, bu sistem,
Diğer Şanzımanlarında
H-de ortayı ya 50-50 kitleyemiyorlar yada başka bir dezavantajları vardı diye biliyorum.
Yani Eski jeep ci olurmu diyorsun ben dersime iyi çalışıyorum daha hiçbir jeep koltuğuna oturmadım ama (oturmayada hiç niyetim yok ) biraz anlarım ona göre ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yani Eski jeep ci olurmu diyorsun ben dersime iyi çalışıyorum daha hiçbir jeep koltuğuna oturmadım ama (oturmayada hiç niyetim yok ) biraz anlarım ona göre ;D ;D
XJ Bana iyi ders çalıştırmıştı, ;D ;D ;D konuda fena değilimdir, ;D ;D ;D
Diğerlerini hiç anlamam.

XJ Bana iyi ders çalıştırmıştı, ;D ;D ;D konuda fena değilimdir, ;D ;D ;D
Diğerlerini hiç anlamam.
Az önce biyerde duydum arazide 5,9 xj lpg bitince benzine dönmüş 100 km de 37 litre yakmış vavvvv adamın ocağını söndürür valla ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Az önce biyerde duydum arazide 5,9 xj lpg bitince benzine dönmüş 100 km de 37 litre yakmış vavvvv adamın ocağını söndürür valla ;D ;D ;D ;D
5.9 Zj dir, dediğin gibi incir ağacı diker ;D ;D ;D
Xj 4.0 dan büyüğü yok ,oda incir fidanı diker ;D ;D ;D
şaka bir yana Xj ler hem 2 çeker olma özelliği hemde 4.0 olmalarıyla yakıtta fena değildir,
Ama hepsi bir gaza basma sendromu yaratır,tam gazda benzin ibresi gözle görülür şekilde düşmeye başlar , ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Eee herşeyin bir bedeli var ;)

Ama 5.9 ile hava yapmanın bedeline paha biçilemez :D :D

Oysa gerçek arazi şeysinin ne havaya, ne o kadar benzine ne de öyle bir silindir hacmine ihtiyacı yoktur :smiley:

Arazide sessizce (5.9 geğil ya) işini yapar gider, polemiğe girrmezz ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Eee herşeyin bir bedeli var ;)

Ama 5.9 ile hava yapmanın bedeline paha biçilemez :D :D

Oysa gerçek arazi şeysinin ne havaya, ne o kadar benzine ne de öyle bir silindir hacmine ihtiyacı yoktur :smiley:

Arazide sessizce (5.9 geğil ya) işini yapar gider, polemiğe girrmezz ;D ;D ;D
Bir düşünürümüzün lafıyla konuyu noktalayayım, ;D ;D ;D
2,5 Litre motor ölçüsü olamaz ,olsa olsa içeceğimiz biranın ölçüsü olabilir, ;D ;D ;D
Bu düşünürümüz birazdan damlar herhalde ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR