7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,655,007

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Herkese iyi pazarlar :smiley:

İstanbulda fırtına var, gidip Elizabeth'ime paltosunu giydireyim yoksa donacak çocukceyiz ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D üşümez o merak etme arazi şeysi , erzurum görmüş, kars görmüş, hakkari görmüş, muhteşem japonların mazot dondurduğu yerlerde cirit atmış istanbulun fırtınası ona meltem gibi gelir ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bir düşünürümüzün lafıyla konuyu noktalayayım, ;D ;D ;D
2,5 Litre motor ölçüsü olamaz ,olsa olsa içeceğimiz biranın ölçüsü olabilir, ;D ;D ;D
Bu düşünürümüz birazdan damlar herhalde ;D ;D ;D

Gezide senin bulduğun o gölete gitmeden önce Elizabeth'in zorlanmadan çıktığı yeri görünce hayretle "low a bile almadan çıktı yahu" demiştin ;)

Ben o zaman henüz bişe içmemiştim ;D ;D ;D

Yanlış bilmiyorsam,
Zj 4.0 larda çıkabiliyor, bu sistem,
Diğer Şanzımanlarında
H-de ortayı ya 50-50 kitleyemiyorlar yada başka bir dezavantajları vardı diye biliyorum.

Doğrudur,

ZJ alt yapısı defender e benziyor o sistemde sürekli 4 çeker olmak zorunda yoksa araç yolda kontrol edilemez, XJ 4.0 ın arkası makaslı o oradan yırtıyor, ZJ de helezon ve kol var.

discovery-V8' Alıntı:
Abicim 2 cm diyorum ya malzeme , o kesmezse sen motoru at başka bişey bul onun yerine ;D

Elentirkli taksın. Japonlarda çok var şimdi, hem de ses te yapmıyor. Doğa dostu ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Elentirkli taksın. Japonlarda çok var şimdi, hem de ses te yapmıyor. Doğa dostu ;D ;D ;D

ne takarsa taksın k..çı başı heryere takıldıktan sonra motor sessiz olmuş napayım ben öle aracı ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Gezide senin bulduğun o gölete gitmeden önce Elizabeth'in zorlanmadan çıktığı yeri görünce hayretle "low a bile almadan çıktı yahu" demiştin ;)

Ben o zaman henüz bişe içmemiştim ;D ;D ;D
Ben Elizabeth e bir şey demedim ki,
Çok ta başarılı buluyorum,kasa kısa 2.5 ona yetiyordur,
Hatta düşündüğüm araç 1.6 ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yani Eski jeep ci olurmu diyorsun ben dersime iyi çalışıyorum daha hiçbir jeep koltuğuna oturmadım ama (oturmayada hiç niyetim yok ) biraz anlarım ona göre ;D ;D

Bin bin bir XJ kullan mutlaka , Naciyle biz 10 dakika kullandık artık dönüp bakmıyoruz bile , mezar misali defendere dar diyenler mutlaka kullanmalı, kaldırımda çaprazlıyorsun heryeri gıcırdıyor, burulup kalacak diye tırstım, kapıları falan sıkışıyor çaprazlayınca. ;D ;D ;D

Şahsi fikrim avrupalıların amerikan aracı kullanma hayalinin ürünü,(tasarım fransız, motor italyan, yürüyen karma) ne gerçek bir amerikana benziyor ne avrupalıya, kırma olmuş ;D ;D

ZJ hiç değilse amerikana benziyor.

Ben Elizabeth e bir şey demedim ki,
Çok ta başarılı buluyorum,kasa kısa 2.5 ona yetiyordur,
Hatta düşündüğüm araç 1.6 ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ben günde 1,6 litreden fazla su içiyorum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bin bin bir XJ kullan mutlaka , Naciyle biz 10 dakika kullandık artık dönüp bakmıyoruz bile , mezar misali defendere dar diyenler mutlaka kullanmalı, kaldırımda çaprazlıyorsun heryeri gıcırdıyor, burulup kalacak diye tırstım, kapıları falan sıkışıyor çaprazlayınca. ;D ;D ;D

Şahsi fikrim avrupalıların amerikan aracı kullanma hayalinin ürünü,(tasarım fransız, motor italyan, yürüyen karma) ne gerçek bir amerikana benziyor ne avrupalıya, kırma olmuş ;D ;D

ZJ hiç değilse amerikana benziyor.
- leri var tabi ;D ;D ;D
Birde çaprazlayınca araka bagajı kesinlikle kapatamazsın, ;D ;D ;D
çaprazı sevmiyor, ;D ;D ;D
ama seviyorum Ulllleeeeeeennnnnnnnnnnn. ;D ;D ;D

03082008033.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR