7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,660,255
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

günaydın arkadaşlar ,yavuz valla geç kalmışım aramakta son anda gördüm ufuk abinin araç kurtarmaya gittiler yazısını ,valla biraz daha erken farketsem kesin yardım etmek isterdim ,marka farkı gözetmeksizin ,valla zor iş ,çıkartmışsınız tebrik ederim , bu arada nemde antalyadayken 8mm çelik halat ,yaptırttım ,ne lur ne olmaz diye 35 metre kadar ,galvanizli ,ama anladıım kadarı ile 35 metre daha yaptırayım böyle işlerde çok lazım olur ;) ;)

Etiketler

Günaydın millet ;D

Saolasın Cihan, geleceğinden emindim, Ufuk da tetikte bekliyordu, çok zorda kalsak çağıracaktım sizleri, kurtatmanın kendisi aslında sadece zaman aldı, en korkutucu kısmı geri inişti , çağırdığım her bir araç aynı yeri hem çıkıp hem inmek zorunda kalacaktı, sizleride aynı tehlikeye atmak istemezdim açıkçası, en ufak hatanın sonucu 200 metrelik uçurumun dibi olacaktı.

Marka gözetme kısmı sadece şaka, kim olursa olsun ben yine giderdim yardıma, Herzaman söylediğim gibi arabasından çok direksiyonda oturan adam adammı o daha önemli. ;)

Hakancım bu ankaranın killi toprağı lastik ayırdetmiyor, ilk turda lastiği sarıyor, bahsettiğm uçurum kenerında zaten gaza basmanın imkanı yok basmayınca lastik çamuru üzerinden atamıyor, yağmur yağarken düz zeminde çamurlarla oynaşmak güzel ama böyle dönüşü olmayan çok dik yerlere girmemek gerek , zaten en büyü hata oraya tek araçla gidilmesi, 1. kuralımız "asla tek araçla araziye çıkma" , ya telefon çekmeseydi orada, işte ozaman işleri işti.

Bu arada sabah 6 dan beri kar yağıyor incekte ;D

cihanülker' Alıntı:
günaydın arkadaşlar ,yavuz valla geç kalmışım aramakta son anda gördüm ufuk abinin araç kurtarmaya gittiler yazısını ,valla biraz daha erken farketsem kesin yardım etmek isterdim ,marka farkı gözetmeksizin ,valla zor iş ,çıkartmışsınız tebrik ederim , bu arada nemde antalyadayken 8mm çelik halat ,yaptırttım ,ne lur ne olmaz diye 35 metre kadar ,galvanizli ,ama anladıım kadarı ile 35 metre daha yaptırayım böyle işlerde çok lazım olur ;) ;)

sen ne guzel dusunuyosun
bizde senin gibi dusunup yedek bilmemkac metre daha aldik
yedek olsun diye.. Bana ilginc gelen biz boyle dusunuyoruzda millet niye dusunup arabasina bi halat bilmemne almiyo Hic anlayamiyorum yahu

Nasil olsa vardir ne gerek varmi diyolar yoksa baska bi seymi diyolar Vallahi bozuluyorum bu konuya yahu

Benim arabam iş makinası ve kendine göre halatı var

Lütfen sesi kısarak seyredin kameraman çok yaygaracı :D :D :D

th_aa1.jpg

discovery-V8' Alıntı:
haydaaa, geçmiş olsun ya, nedir sorun?

gazin elektronik kisminda bi seyler yanmis Kokuyodu ctesi oraya su fiskirttik ya kisadevre yapdi mutlaka

Sonucda gar gar gar bos bos donuyo motor Ferhat gelecek bakalim neymis

ufukozkan' Alıntı:
gazin elektronik kisminda bi seyler yanmis Kokuyodu ctesi oraya su fiskirttik ya kisadevre yapdi mutlaka

Geçmiş olsun, kano videolarını bu kadar çok koyarsan olacağı bu nazar değdi.

ufukozkan' Alıntı:

Geçmiş olsun ,bişey lazım olursa ben yine buralardayım ;D

ufukozkan' Alıntı:
Hocam lafim buralara degil :smiley: genelde boyle oluyoda anlamiyorum

Bide sinirim tepemde de yaziyorum isde ne yapayim :smiley:

Biliyorum haklısın her tarafta aynı zihniyet hakim. Ben sadece bir espri ile konuya girdim. :D

Yavuz gibi senin gibi Cihan gibi fedakarlık için peşinen hazırlanan insanlar azdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR