7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,661,652

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D ;D ;D ;D

Ufuk abinin dediği gibi bugün aybaşı , biraz yoğunum ama akşama doğru sakinleşirse ortalık jakuzi olur valla ,günün gerginliğini alırız. ;D ;D

kar hala devam ama yerlerde birikmiyor, tam tipi , hava çok soğuk değil herhalde ondan eriyor.

Cihanın geldiği hemen belli oldu ;D ;D

Aslında Defenderi bitirmem lazım, Disconun bakımlarını çok aksattık, yağ ve filtre değişimi dışında aylardır doğru dürüst bişey yapmadım, yaz başında sızdıran kalorifer girişini iptal etmiştim, o radyatörü söküp değiştirmek gerekiyor, onu sökmek içinde tüm göğsün sökülmesi gerek, en az 2 gün araç yatacak, kalorifersizde olmuyor , soğuğa alışkınımda camların buğulanması görüşü çok kötü etkiliyor.

discovery-V8' Alıntı:
Aslında Defenderi bitirmem lazım, Disconun bakımlarını çok aksattık, yağ ve filtre değişimi dışında aylardır doğru dürüst bişey yapmadım, yaz başında sızdıran kalorifer girişini iptal etmiştim, o radyatörü söküp değiştirmek gerekiyor, onu sökmek içinde tüm göğsün sökülmesi gerek, en az 2 gün araç yatacak, kalorifersizde olmuyor , soğuğa alışkınımda camların buğulanması görüşü çok kötü etkiliyor.

yardıma gelrim sökme takma işlerine hbrin olsun ;)

cihanülker' Alıntı:

Ankaraya bir tane imece Atölyesi kurun ;D. Boş olanlar orada vakit geçirsin ve kimin arızası varsa el birliği ile yapın Ustalara yolunmaktan kurtulsun millet ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ankaraya bir tane imece Atölyesi kurun ;D. Boş olanlar orada vakit geçirsin ve kimin arızası varsa el birliği ile yapın Ustalara yolunmaktan kurtulsun millet ;D ;D ;D

valla hocam şöyle ufak bir garajımız olsa tam bomba olacak esasında ,hem toplanma mekanımız olur hemde çay kahve ;)

cihanülker' Alıntı:
valla hocam şöyle ufak bir garajımız olsa tam bomba olacak esasında ,hem toplanma mekanımız olur hemde çay kahve ;)

Ciddi söylüyorum Dış mahallelerde ucuz bir yer bir çaycı çocuk tamam. Hem eğlenir hemde elbirliği ile bakım onarım. Oradaki masraflar kat kat çıkar.

Ticaretten hiç anlamam ama bu ticaret değil.

cihanülker' Alıntı:
Caymi ne cayi yahu chivas dedik tekila dedik :smiley: :smiley: :smiley:

oooooo bu havada ne gider tekila oy oy oy

Cihannnnnnnnnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Saol hocam en önemli şey şimdi zaman, zaman bulsam sökücem de arabasız kalıcam radyatörü geri takmadan göğsü kapatamayız, manueli inceledim baya uzun iş, göğsün komple ayrılması gerekiyor. Sökmedende hangi tür radyatör olduğunu bilemiyoruz.

O yüzden önce defenderin kapılarını geri takayım hiç değilse ayağımı yerden kessin. ;D

cihanülker' Alıntı:

Açsakmı acaba öyle biyer ::smiley:

Hem Mete hocamda yanılmamış olur landroverci yavuz usta olurum ;D

discovery-V8' Alıntı:
Açsakmı acaba öyle biyer ::smiley:

Hem Mete hocamda yanılmamış olur landroverci yavuz usta olurum ;D

"İmece bakım onarım ve Acil Kurtarma" Yavuz's Here

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.