7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,662,504
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

resimlere devam

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 066.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 067.jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

birazda baço ( bablar ve çocukları gibi oldu) hanımlar gece 15 km offroad yolunu dizi var gitmemiz lazım diyince :D :D ohh bizde çocuklarla baş başa kaldık denize girdik, offroad yaptık kumda hafiften ,dere geçişi filan 2 gün kurtlarımızı döktük keşke gelebilseydiniz dostlar hep beraber olsaydık :'(

01112009117.jpg

01112009118.jpg

01112009119.jpg

01112009120.jpg

01112009121.jpg

Bahsettiğim telsiz hakkında bilgisi olan yok galiba. Frekans problemi yaşarmıyım onu merak ediyorum. İngilterede bazı telsizlerin Türkiyedekilere uymadığı yönünde bir yazı okumuştum.

cihanülker' Alıntı:
birazda baço ( bablar ve çocukları gibi oldu) hanımlar gece 15 km offroad yolunu dizi var gitmemiz lazım diyince :D :D ohh bizde çocuklarla baş başa kaldık denize girdik, offroad yaptık kumda hafiften ,dere geçişi filan 2 gün kurtlarımızı döktük keşke gelebilseydiniz dostlar hep beraber olsaydık :'(

Ne güzel eğlenmişsiniz. Tabiatta çok güzel

abi zaten havalar bozmaya başladı birde böyle fotolar gelince içim cız etti. güzel bir faaliyet olmuş ve bu geziden sonra arazi donanımı listesine tv ve uydu da eklendi sanırım ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ne güzel eğlenmişsiniz. Tabiatta çok güzel

valla hocam ,hava çok sıcaktı ,denize girdik ,şansımıza göl gibiydi deniz ,fakat 3-4 kere sağlam yağmur yedik ,balıktayken ,kamptayken,ama sonra düzeldi gecede bir yağmur geçti ,oralarda hayat hala ucuz ve kolay ,doğa tüm nimetlerini sunmuş biz insanlara yaşamak lazım ,tadını çıkararak :'( :'(

cihanülker' Alıntı:
hocam pardon konunuz geçti gitti ,bu konuda yavuz daha bilgili bende bilgi yok :-\

Neyse bilgisi olan biri çıkana kadar ben ara ara tacize devam ederim. ;D ;D ;D
Hemde senden bir harici anten tarifi yapmanı rica ederek tacize devam ederim bilsinler;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi zaten havalar bozmaya başladı birde böyle fotolar gelince içim cız etti. güzel bir faaliyet olmuş ve bu geziden sonra arazi donanımı listesine tv ve uydu da eklendi sanırım ;D ;D ;D ;D

cnm kardeşim bende oda varda uydu hariç tabii ,dalga geçerler diye bizim kamplara getirmiyorum ( hoş getirsen hangi gözle izleyeceğiz ,malum hep dört görüyoruzya bilinen sebeblerden ötürü ;D ;D ) ,çocuklar olunca başka akşam film filan istiyorlar onlar olunca problem yok

cihanülker' Alıntı:
cnm kardeşim bende oda varda uydu hariç tabii ,dalga geçerler diye bizim kamplara getirmiyorum ( hoş getirsen hangi gözle izleyeceğiz ,malum hep dört görüyoruzya bilinen sebeblerden ötürü ;D ;D ) ,çocuklar olunca başka akşam film filan istiyorlar onlar olunca problem yok

abi bizde görüntü yeşil çıkıyo zaten nedense ;D ;D ;D

Selam millet, sıkıntılı bir gün zaten, çok yazmayın okuyamıyorum :-\

Okuyamayınca da kaçırdıklarım için üzülüyorum.

Al işte nerdeyse 04:00 de yattım, 5-6 sayfa yazmışsınız :(

acemi80' Alıntı:
Neyse bilgisi olan biri çıkana kadar ben ara ara tacize devam ederim. ;D ;D ;D
Hemde senden bir harici anten tarifi yapmanı rica ederek ;D ;D ;D

o iş kolay ,hemen çözeriz anten bol piyasada ,mesela ilk koyduğum fotoya bak hocam ,adam cabrio bmw nin sağ koltuk kafalığına modifiye bir parça yapmış ,kocaman jako papağanını koymuş, üstüne , konyaaltı sahilinde sabahın köründe kuş gezdiriyor :eek: :eek: ,al sana anten , ;D

SDC' Alıntı:
Selam millet, sıkıntılı bir gün zaten, çok yazmayın okuyamıyorum :-\

Okuyamayınca da kaçırdıklarım için üzülüyorum.

Al işte nerdeyse 04:00 de yattım, 5-6 sayfa yazmışsınız :(
bugun mesai erken basladi :smiley:

cihanülker' Alıntı:
o iş kolay ,hemen çözeriz anten bol piyasada ,mesela ilk koyduğum fotoya bak hocam ,adam cabrio bmw nin sağ koltuk kafalığına modifiye bir parça yapmış ,kocaman jako papağanını koymuş, üstüne , konyaaltı sahilinde sabahın köründe kuş gezdiriyor :eek: :eek: ,al sana anten , ;D

Mesele anten değil harici anteni sana tarif ettirmek ;D ;D ;D

Benimki ağır bir tehdit oldu galiba ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri