cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
resimlere devam
resimlere devam

suzukiye lafim yok yahu gayet basarili arabada bana uymaz dedimyazargezeryolçizer' Alıntı:İyiki Suzi alalım dedik ,
Vuran bakalım yerden yere ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Bahsettiğim telsiz hakkında bilgisi olan yok galiba. Frekans problemi yaşarmıyım onu merak ediyorum. İngilterede bazı telsizlerin Türkiyedekilere uymadığı yönünde bir yazı okumuştum.
cihanülker' Alıntı:birazda baço ( bablar ve çocukları gibi oldu) hanımlar gece 15 km offroad yolunu dizi var gitmemiz lazım diyince![]()
ohh bizde çocuklarla baş başa kaldık denize girdik, offroad yaptık kumda hafiften ,dere geçişi filan 2 gün kurtlarımızı döktük keşke gelebilseydiniz dostlar hep beraber olsaydık :'(
acemi80' Alıntı:Ne güzel eğlenmişsiniz. Tabiatta çok güzel
cihanülker' Alıntı:hocam pardon konunuz geçti gitti ,bu konuda yavuz daha bilgili bende bilgi yok :-\
altug onaran' Alıntı:abi zaten havalar bozmaya başladı birde böyle fotolar gelince içim cız etti. güzel bir faaliyet olmuş ve bu geziden sonra arazi donanımı listesine tv ve uydu da eklendi sanırım ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:cnm kardeşim bende oda varda uydu hariç tabii ,dalga geçerler diye bizim kamplara getirmiyorum ( hoş getirsen hangi gözle izleyeceğiz ,malum hep dört görüyoruzya bilinen sebeblerden ötürü ;D ;D ) ,çocuklar olunca başka akşam film filan istiyorlar onlar olunca problem yok
acemi80' Alıntı:Neyse bilgisi olan biri çıkana kadar ben ara ara tacize devam ederim. ;D ;D ;D
Hemde senden bir harici anten tarifi yapmanı rica ederek ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Selam millet, sıkıntılı bir gün zaten, çok yazmayın okuyamıyorum :-\
Okuyamayınca da kaçırdıklarım için üzülüyorum.
Al işte nerdeyse 04:00 de yattım, 5-6 sayfa yazmışsınız![]()
bugun mesai erken basladiSDC' Alıntı:Selam millet, sıkıntılı bir gün zaten, çok yazmayın okuyamıyorum :-\
Okuyamayınca da kaçırdıklarım için üzülüyorum.
Al işte nerdeyse 04:00 de yattım, 5-6 sayfa yazmışsınız![]()
cihanülker' Alıntı:o iş kolay ,hemen çözeriz anten bol piyasada ,mesela ilk koyduğum fotoya bak hocam ,adam cabrio bmw nin sağ koltuk kafalığına modifiye bir parça yapmış ,kocaman jako papağanını koymuş, üstüne , konyaaltı sahilinde sabahın köründe kuş gezdiriyor![]()
,al sana anten , ;D