Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
abim il dışında yarın gelicek ona göre listeye adımı eklerim ;D ;D ;D
abim il dışında yarın gelicek ona göre listeye adımı eklerim ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:benim araba kadrosu belli ,
1- ufuk abi
2- yavuz
3- kerim
4-onur
5-yoldan geçerken bolu grubu ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:nerde çokluk orda b..luk valla ben daha önceden çok yaşadım o olayları, sizin konvoyda olursa 60 araç durup kalkmanız 15 dakika ;D
Birde arıza yapan takılan falan olacak çok zor işiniz çook ;D ;D
Hele oralarda ağaçların arasından geçen etaplar var, arabam çizildi diye sizi döver taze toyatacılar ;D ;D LR cılar mülayim insanlar zaten eziksiz çiziksiz olanı yok çok problem olmuyor ;D
cihanülker' Alıntı:hocam çok sağol problem çözüldü sayende ,kurdum bitti iş ,izledim 12 tonluk kamyonu çeken cüce defender ı , ama benim araç onu rolantide çeker yavv ,hatta peşine 2tane daha bağlar onuda çeker ;D ;D ;D ,, ama çok yakar çekerken
discovery-V8' Alıntı:Biz ayrı takılız bu ekiple kıyıda köşede, hiç kimseye bulaşmadan , yeşiller fıstıklar ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Sevtap ; Cihan senin arabana cüce demiş ;D ;D ;D ;D vur vur vur ;D ;D
cihanülker' Alıntı:valla ben bilmem komutan bilir hesabı ,ben cuma akşamından saat 16 da tüyerim ankaradan ,orada geleni beklerim ,mangalımı yakar ,keyfime bakarım ,bu arada antalya grubu tam kadro gelirse yavuz esas sen çizik arabaları orada gör hepsi arıza ,adamların ,çokluk bokluk olayı beni tanırsın muhabbetime bakarım katılan güler ,katılmayan bayılır içmekten ;D ;D bu arada sende geliyordun hani benimle modaratör olarak,zaten birilerini içip içip orada dövmezsen iyi dişlerimi sıkıyorum
cihanülker' Alıntı:karıştırma aramızı bozamassın, arkadaşımla, cüce bir defender yüzünden ;D ;D
cihanülker' Alıntı:benim araba kadrosu belli ,
1- ufuk abi
2- yavuz
3- kerim
4-onur
5-yoldan geçerken bolu grubu ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Sevtap ; Cihan senin arabana cüce demiş ;D ;D ;D ;D vur vur vur ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Abi düşündümde her hafta her hafta sonunda kovacaklar beni evden zaten gerilim var kaburga olayı patlak verdi 29 ekim kortejinde birileri gidip söylemiş.... , durumlar sakat, biraz oturayım ottuğum yerde![]()
ufukozkan' Alıntı:ne kadrosu bu Nereye gidiyoruz![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:;D ;D Patlatalımmı acaba?
SDC' Alıntı:cüce mi demiş![]()
![]()
bak zaten cinim perim tepemde yoldurtmayın kendinizi uleeyynn ;D ;D ;D
Yunuscuumun değerli bir yorumunu hemen burada ifade edeyim:
8" yükseltiyorlar ki defender ile aynı boya gelsinler![]()
![]()
![]()
nkurtkaya' Alıntı:Valla kadro nereye bilmem ama ben şuan izinsiz alt kattan üst kata gidemiyorum![]()