7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,682,145

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
benim araba kadrosu belli ,

1- ufuk abi
2- yavuz
3- kerim
4-onur
5-yoldan geçerken bolu grubu ;D ;D ;D ;D

Biz ayrı takılız bu ekiple kıyıda köşede, hiç kimseye bulaşmadan , yeşiller fıstıklar ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
nerde çokluk orda b..luk valla ben daha önceden çok yaşadım o olayları, sizin konvoyda olursa 60 araç durup kalkmanız 15 dakika ;D

Birde arıza yapan takılan falan olacak çok zor işiniz çook ;D ;D

Hele oralarda ağaçların arasından geçen etaplar var, arabam çizildi diye sizi döver taze toyatacılar ;D ;D LR cılar mülayim insanlar zaten eziksiz çiziksiz olanı yok çok problem olmuyor ;D

valla ben bilmem komutan bilir hesabı ,ben cuma akşamından saat 16 da tüyerim ankaradan ,orada geleni beklerim ,mangalımı yakar ,keyfime bakarım ,bu arada antalya grubu tam kadro gelirse yavuz esas sen çizik arabaları orada gör hepsi arıza ,adamların ,çokluk bokluk olayı beni tanırsın muhabbetime bakarım katılan güler ,katılmayan bayılır içmekten ;D ;D bu arada sende geliyordun hani benimle modaratör olarak ;) ,zaten birilerini içip içip orada dövmezsen iyi dişlerimi sıkıyorum

cihanülker' Alıntı:
hocam çok sağol problem çözüldü sayende ,kurdum bitti iş ,izledim 12 tonluk kamyonu çeken cüce defender ı , ama benim araç onu rolantide çeker yavv ,hatta peşine 2tane daha bağlar onuda çeker ;D ;D ;D ,, ama çok yakar çekerken

Sevtap ; Cihan senin arabana cüce demiş ;D ;D ;D ;D vur vur vur ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla ben bilmem komutan bilir hesabı ,ben cuma akşamından saat 16 da tüyerim ankaradan ,orada geleni beklerim ,mangalımı yakar ,keyfime bakarım ,bu arada antalya grubu tam kadro gelirse yavuz esas sen çizik arabaları orada gör hepsi arıza ,adamların ,çokluk bokluk olayı beni tanırsın muhabbetime bakarım katılan güler ,katılmayan bayılır içmekten ;D ;D bu arada sende geliyordun hani benimle modaratör olarak ;) ,zaten birilerini içip içip orada dövmezsen iyi dişlerimi sıkıyorum

Abi düşündümde her hafta her hafta sonunda kovacaklar beni evden zaten gerilim var kaburga olayı patlak verdi 29 ekim kortejinde birileri gidip söylemiş.... , durumlar sakat, biraz oturayım ottuğum yerde :(

discovery-V8' Alıntı:
Sevtap ; Cihan senin arabana cüce demiş ;D ;D ;D ;D vur vur vur ;D ;D

cüce mi demiş :mad: :mad: :mad:

bak zaten cinim perim tepemde yoldurtmayın kendinizi uleeyynn ;D ;D ;D

Yunuscuumun değerli bir yorumunu hemen burada ifade edeyim:

8" yükseltiyorlar ki defender ile aynı boya gelsinler :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Abi düşündümde her hafta her hafta sonunda kovacaklar beni evden zaten gerilim var kaburga olayı patlak verdi 29 ekim kortejinde birileri gidip söylemiş.... , durumlar sakat, biraz oturayım ottuğum yerde :(

ciddimsin ya ,o zman içimizde hainlermi var diyorsun ;D ,nasıl patlarki espiri yaptık sadece yavv

SDC' Alıntı:
cüce mi demiş :mad: :mad: :mad:

bak zaten cinim perim tepemde yoldurtmayın kendinizi uleeyynn ;D ;D ;D

Yunuscuumun değerli bir yorumunu hemen burada ifade edeyim:

8" yükseltiyorlar ki defender ile aynı boya gelsinler :D :D :D

valla habire yükseltiyoruz doğrudur ,kitimde gelmiş bu hafta gidip istanbula taktırsam çok iyi olacak,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri