7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,704,604

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ne de olsa eski Hilux kardeşliği var ;D
Onurcum siz daha bisikletle gezerken ben hilux kullanıyordum sor bakim Umut abine kaç senesinde hiluks aldı sende dahil :smiley:

Ben 95 senesinde şirkette zimmetimde 2 nissan 1toyota 1 mıssubıshı vardı konuşurken ona göre konuşunda kendi aracınızı size öğretmeyeyim ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Onurcum siz daha bisikletle gezerken ben hilux kullanıyordum sor bakim Umut abine kaç senesinde hiluks aldı sende dahil :smiley:

Ben 95 senesinde şirkette zimmetimde 2 nissan 1toyota 1 mıssubıshı vardı konuşurken ona göre konuşunda kendi aracınızı size öğretmeyeyim ;D ;D ;D

;D ;D

Günaydın millet ;D

Naaptınız çocukceyize ?

Yunus sende büyük laf etmişsin , her araç batar, LR lar daha az batar ;D

Toyota buluşmasında kan çıkacak galiba ??? Adamlar eğlenmek için düzenledikleri gezide nerdeyse birbirlerini yiyecekler, ben anlayamıyorum diyecemde aslında anlıyorum , "arabasının ne olduğu değil, direksiyonda oturan adam adammı daha önemli " demiştik ya

Umut, Cihan, Onur birde Çağlar ve Kaan var galiba ankaradan bu geziye gidiyorsanız birbirinize destek olun bunlar adamı arazide bırakır gelir söylemedi demeyin. ::smiley:

yunus bager' Alıntı:
Cihan abi duymasın alınmasın ama o kafayla bu gurup bir arada zor şaka maka değil açık konuşuyorum

yunusçum valla ,dediğim gibi ,ben kampımı atarım ,keyfime bakarım ,grubuda hellederim 15 dak sürmez ,bek gelince göreceksin çıt çıkmaz ,gülmekten fırsat kalırsa tabii ,herkes birbirinin dostu ,arkadaşı ,bu tip organizasyonlarda herkesi mutlu etmek imkansızdır bilirsin , daha evvek 2 yıl üst üstte dünya rallisi konaklama işlerine bakıp ,5500 kişinin otel işlerine bakınca bu iş kolay ,hallederiz kardeşim yeterki insanlar gırgıra,şamataya ,oraya gelsinler başka amaçları olmadan ,gerisi kolay

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın millet ;D

Naaptınız çocukceyize ?

Yunus sende büyük laf etmişsin , her araç batar, LR lar daha az batar ;D

Toyota buluşmasında kan çıkacak galiba ??? Adamlar eğlenmek için düzenledikleri gezide nerdeyse birbirlerini yiyecekler, ben anlayamıyorum diyecemde aslında anlıyorum , "arabasının ne olduğu değil, direksiyonda oturan adam adammı daha önemli " demiştik ya

Umut, Cihan, Onur birde Çağlar ve Kaan var galiba ankaradan bu geziye gidiyorsanız birbirinize destek olun bunlar adamı arazide bırakır gelir söylemedi demeyin. ::smiley:

sende geliyorsun modaratör olarak, tebiikii , ankaradan ( sedat,ben,çağlar,onur,kaan,sabit,kerimufuk abi) ,,, antayldan 13 araç + enişteciğim + istanbuldan erkan + heytem abi ,,, yavuzcum benim grup sağlam en az 25 -30 kişi araç benim tanıklarım güvendiklerim muhabbetini bildiğim adamlar , yani bunlar benim dostlarım hiç bir şey olmaz ,benide dostlarımada yolda bırakmazlar ,bıraktırmam ,bırakmam ,valla arabayı yakarım yinede bırakmam sen anladın nedemek istedğimi , aynen direksiyon mevzusunda sana katılıyorum ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yunusçum valla ,dediğim gibi ,ben kampımı atarım ,keyfime bakarım ,grubuda hellederim 15 dak sürmez ,bek gelince göreceksin çıt çıkmaz ,gülmekten fırsat kalırsa tabii ,herkes birbirinin dostu ,arkadaşı ,bu tip organizasyonlarda herkesi mutlu etmek imkansızdır bilirsin , daha evvek 2 yıl üst üstte dünya rallisi konaklama işlerine bakıp ,5500 kişinin otel işlerine bakınca bu iş kolay ,hallederiz kardeşim yeterki insanlar gırgıra,şamataya ,oraya gelsinler başka amaçları olmadan ,gerisi kolay
İnşallah gezide bende varım
Hiç merak etmeyin ne oluyorsa bu sayfalarda olur zate Mesut abinin olduğu heryerde huzur vardır :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,959
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR