hocam sana bir kamp anımı anlatayım , yaklaşık 2-3 ay evvel ankarada bir kamp organizsayonu oldu , bende kızımı eşimide aldım gittim ,neyse herkes geldi ,en son 2 saat sonra bir lada niva geldi ,böyle kenardan kenardan mahsun mahsun bakınıyor benim masaya ,kamptada kimse yok yürüyüşe gitmişler ,dedim ki hoşgeldiniz bende ufaktan demleniyorum ,buyrun oturun filan , beyefendi yok dedi oturmayayım ,döndü arabaya uaktan uzaktan yine bakınıyor ,dedimki hocam yav gelsene orada ne yapıyorsun ,yine gelmedi oturdu arabanın içine ,çıkmıyor bende kafayı taktım ya ,çektikçe çekiyorum ,amcamın elinde bir cep telefonu tam 5,5 saat telefonle konuştu bende sabırla bekledim ,hava karardı gittim yanında yav dedim gel ,bir şeyler ye ,muhabbete katıl ,yok dedi benim psikolojik problemlerim var ,ddim boku yedik ,masanın bir ucunda imam var içmez ,masanın köşesinde park halnde araba içinde birde rahatsızımız var ,bende şiyi bitirdim önce imam dostumuzu öldürdüm gülemkten az kaldı dinden imandan olacaktı ama ötekini araba içinden çıkaramadım sabah karşı 5 tede ayrıldı kamp yerinden ,bizde kurtulduk ama dediğim gibi kazanmak için çok uğraştım ama olmadı ;D