7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,704,604
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
benim olduğum yerdede bol bol gırgır şamata olduğuna göre ,ozman dert yok ;D

Aynen katılıyorum Benim tanıdığım Cihan En katı buzlarıda çözer :D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
, "arabasının ne olduğu değil, direksiyonda oturan adam adammı daha önemli " demiştik ya
Bi ara bu lafı bende kullandım hatta
(aracın ne olduğu önemli değil icindeki adam olsun ben cipcilerle bile geziyorum ) :smiley:
bilseydim okadar tepki alacağımı söylemezdim ;)

yunus bager' Alıntı:
Bi ara bu lafı bende kullandım hatta
(aracın ne olduğu önemli değil icindeki adam olsun ben cipcilerle bile geziyorum ) :smiley:
bilseydim okadar tepki alacağımı söylemezdim ;)

vala yunus doğru söylemişsin ,adam adam olsun arabasıda olmasın ben sırtımda taşırım ,yeterki huzur bozulmasın ,bence doğru yazı tepkiyi salla gitsin ;)

cihanülker' Alıntı:
bu arada günaydın demeyi unutum ,kusura bakmayın mesajlara cvp vererel geriden geliyorum , yunus akşam fena kolpaya gelmişsin kardeş ,çok güldüm yine sabah sabah
He yavvv Onur geçmişin acısını çıkardı ama cıban başi Ufuk abi ;D ;D ;D

hocam sana bir kamp anımı anlatayım , yaklaşık 2-3 ay evvel ankarada bir kamp organizsayonu oldu , bende kızımı eşimide aldım gittim ,neyse herkes geldi ,en son 2 saat sonra bir lada niva geldi ,böyle kenardan kenardan mahsun mahsun bakınıyor benim masaya ,kamptada kimse yok yürüyüşe gitmişler ,dedim ki hoşgeldiniz bende ufaktan demleniyorum ,buyrun oturun filan , beyefendi yok dedi oturmayayım ,döndü arabaya uaktan uzaktan yine bakınıyor ,dedimki hocam yav gelsene orada ne yapıyorsun ,yine gelmedi oturdu arabanın içine ,çıkmıyor bende kafayı taktım ya ,çektikçe çekiyorum ,amcamın elinde bir cep telefonu tam 5,5 saat telefonle konuştu bende sabırla bekledim ,hava karardı gittim yanında yav dedim gel ,bir şeyler ye ,muhabbete katıl ,yok dedi benim psikolojik problemlerim var ,ddim boku yedik ,masanın bir ucunda imam var içmez ,masanın köşesinde park halnde araba içinde birde rahatsızımız var ,bende şiyi bitirdim önce imam dostumuzu öldürdüm gülemkten az kaldı dinden imandan olacaktı ama ötekini araba içinden çıkaramadım sabah karşı 5 tede ayrıldı kamp yerinden ,bizde kurtulduk ama dediğim gibi kazanmak için çok uğraştım ama olmadı ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam sana bir kamp anımı anlatayım , yaklaşık 2-3 ay evvel ankarada bir kamp organizsayonu oldu , bende kızımı eşimide aldım gittim ,neyse herkes geldi ,en son 2 saat sonra bir lada niva geldi ,böyle kenardan kenardan mahsun mahsun bakınıyor benim masaya ,kamptada kimse yok yürüyüşe gitmişler ,dedim ki hoşgeldiniz bende ufaktan demleniyorum ,buyrun oturun filan , beyefendi yok dedi oturmayayım ,döndü arabaya uaktan uzaktan yine bakınıyor ,dedimki hocam yav gelsene orada ne yapıyorsun ,yine gelmedi oturdu arabanın içine ,çıkmıyor bende kafayı taktım ya ,çektikçe çekiyorum ,amcamın elinde bir cep telefonu tam 5,5 saat telefonle konuştu bende sabırla bekledim ,hava karardı gittim yanında yav dedim gel ,bir şeyler ye ,muhabbete katıl ,yok dedi benim psikolojik problemlerim var ,ddim boku yedik ,masanın bir ucunda imam var içmez ,masanın köşesinde park halnde araba içinde birde rahatsızımız var ,bende şiyi bitirdim önce imam dostumuzu öldürdüm gülemkten az kaldı dinden imandan olacaktı ama ötekini araba içinden çıkaramadım sabah karşı 5 tede ayrıldı kamp yerinden ,bizde kurtulduk ama dediğim gibi kazanmak için çok uğraştım ama olmadı ;D

;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Evet bende öyle düşünüyorum bu tür geziler eğlenek dinlenmek bazanda dost edinmek içindir. Zaten günlük hayatta insanlar gerilebileceği kadar geriliyor. Mesele burada bu gerginliği atmak olmalı.
Marka tartışmalarındada işi eğlence seviyesinde bırakmak güzel biz bunu burada başarıyoruz ama bazan bakıyorum bşka sayfalarda kavga noktasına kadar getiriyorlar. Oysa herkes bilirki her aracın kendine göre artıları ve eksileri vardır. Şimdi kim çamurda Ufuğun çaydanlığı kadar iyi yüzebilir. Dimi ama. Hangi arazi aracı Terios kadar az yakar. Her araç güzeldir hangi açıdan baktığına bağlı. Öfff sabah sabah bu kadar ciddi yazmak mecburiyetindemiyim yahu.

acemi80' Alıntı:
Evet bende öyle düşünüyorum bu tür geziler eğlenek dinlenmek bazanda dost edinmek içindir. Zaten günlük hayatta insanlar gerilebileceği kadar geriliyor. Mesele burada bu gerginliği atmak olmalı.
Marka tartışmalarındada işi eğlence seviyesinde bırakmak güzel biz bunu burada başarıyoruz ama bazan bakıyorum bşka sayfalarda kavga noktasına kadar getiriyorlar. Oysa herkes bilirki her aracın kendine göre artıları ve eksileri vardır. Şimdi kim çamurda Ufuğun çaydanlığı kadar iyi yüzebilir. Dimi ama. Hangi arazi aracı Terios kadar az yakar. Her araç güzeldir hangi açıdan baktığına bağlı. Öfff sabah sabah bu kadar ciddi yazmak mecburiyetindemiyim yahu.

Hocam bu ne ciddiyet sabah sabah :smiley: :smiley: :smiley:

eskiden olsa bu tarz muhabbet olmazdi. Cipci yazsan amannnnnn millet birbirine girerdi. Burda kismen bizbize oldugumuz icin rahatiz. Herkes birbirini taniyo seviyo.

Takiliyoruz isde.. Ben Yavuza yuz yuzeyken neler diyorum :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Yunusla yuz yuze tanisamadik ama

ufukozkan' Alıntı:
Hocam bu ne ciddiyet sabah sabah :smiley: :smiley: :smiley:

eskiden olsa bu tarz muhabbet olmazdi. Cipci yazsan amannnnnn millet birbirine girerdi. Burda kismen bizbize oldugumuz icin rahatiz. Herkes birbirini taniyo seviyo.

Takiliyoruz isde.. Ben Yavuza yuz yuzeyken neler diyorum :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Yunusla yuz yuze tanisamadik ama

Az önce Tarih bölümüne ciddi ciddi şeyler yazıp buraya geldim kendimi derste zannettim galiba ;D ;D ;D

aynen hepinize katılıyorum ,araç ,maraç, hikaye önemli olan dostlarla geçirilen mutlu zamanlar ,gerisi boş , yok lr miş,yok tyt miş yok jeep miş hepsini kullandım ,hepsinin ayrı dertleri var ,en iyisi yan koltuk derim başkada bilmem ,en iyi offroyd ;D aracı arkadaşımın offroyy aracı ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,959
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR