7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,748,449

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yahu arkadaşlar sesim gelmiyormu bu akşam mangal olmaz, uçuyor burası uçuyor, yağmurda cabası ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Aahhhhh, ah. Haftasonuiçin bonus biriktirme operasyonum olmasa vallahi bu açık daveti gayet yüzsüzce ;D kabul ederdim dee..... Kısmet değilmiş :(

valla bak kaçırma , dağlara benim salon salomanjeyle çıkarırım seni , yumuşak ,yumuşak , anlamzsın ne olduğunu ,nasıl çıktık ,ne zman geldik , yani defendera benzemez ,bak gel kaçırma

SDC' Alıntı:
değil ;D

o kendini biliyo, b.k hemen sormuş büyüğü kim diye ;D ;D

sen bunun böle sessi. durduğun. in.nm. , içindeki cipci çıkınc. çok fen. oluyor ;D ;D

bunu dekonder le çevirin lütfen :D :D

aaaaaaaaaaa kabak benim basimda patladi Yahu yukarda Umut diyolar baksana :smiley: :smiley: :smiley: En sakinlerden ikinciyim ben Birincisi hocam :smiley:

cihanülker' Alıntı:
valla bak kaçırma , dağlara benim salon salomanjeyle çıkarırım seni , yumuşak ,yumuşak , anlamzsın ne olduğunu ,nasıl çıktık ,ne zman geldik , yani defendera benzemez ,bak gel kaçırma

Cihan yukarda 12 voltluk 10000 kalorili osmanli erkegi kiviriyo :smiley: :smiley: Ben cocuk hasta oldugu halde gelmiycem bile demedim ama neyseeeeee :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
aaaaaaaaaaa kabak benim basimda patladi Yahu yukarda Umut diyolar baksana :smiley: :smiley: :smiley: En sakinlerden ikinciyim ben Birincisi hocam :smiley:

Arada bir cipçiliğin depreşiyor ya sen ondan kaybediyorsun ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yav abi kıvıran kıvırana ,ama onlar istanbuldan geleceği için , hadi bahaneleri var bu onuru ne yapacağız umutu filan ;D

Abicim bu akşam, Ukraynadan bir kafile karşılayacağım.. Slav ırkından misafirlerimle geliyorum, sen bırak bu dedeleri .. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
25-26 heralde, hiç sormadım ben.
;D ;D ;D

Şimdi dedeler mahvoldu işte Cihan hepsini eve gönderip sizi alabilir. ;D ;D ;D

Bütün davetler ve rezervasyonlar iptal :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler