7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,750,199
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Şimdi dedeler mahvoldu işte Cihan hepsini eve gönderip sizi alabilir. ;D ;D ;D

;D ;D Tabi hocam, ben aldım mesajı Cihan abiden, bunlar hala yok bu havada mangal olmaz çok rüzgar var vb.. ;D

ben kaçtım akşama görüşürüz, Cihan abi telefon bekle benden, barı da hazır tut. ;D ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Cihan yukarda 12 voltluk 10000 kalorili osmanli erkegi kiviriyo :smiley: :smiley: Ben cocuk hasta oldugu halde gelmiycem bile demedim ama neyseeeeee :smiley: :smiley: :smiley:

Bizde böyle kardeşim demiri tavında dövücen , dün gece ben tam tavımdaydım ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D Tabi hocam, ben aldım mesajı Cihan abiden, bunlar hala yok bu havada mangal olmaz çok rüzgar var vb.. ;D

ben kaçtım akşama görüşürüz, Cihan abi telefon bekle benden, barı da hazır tut. ;D ;D ;D

73 oda ,şömine başı bar ,arka terasla ,emir ve görülerinize hazırım komutanım ;D, yalnız onucum sarışın erkekler pek tercih sebebi değildir ,o ırklarda ,aklında bulunsun ;)

Herkese Merhaba,
Ufuk geçmiş olsun,

Cihan senin çatpat rusca bilmene gerek yok her dilde anlaşırsın, ;D ;D ;D

Sevtap kolay gelsin seni daha az görmeye başladık, yoğunluktan herhalde.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Ufuk geçmiş olsun,

Cihan senin çatpat rusca bilmene gerek yok her dilde anlaşırısın, ;D ;D ;D

Sevtap kolay gelsin seni daha az görmeye başladık, yoğunluktan herhalde.

valla biz türkler nasıl öğrendik okadar dili ;D ;D ,el kolla tabiki ,eee bendede mevcut olduğuna göre ,dediğin doğru, akşam geliyorsun değilmi ?

cihanülker' Alıntı:
bu nedemek yani şimdi , bu akşam demir dövmek yokmu diyorsun ,ama ben seni tavına getiririm merak etme senn ;) ;D ;D ;D ;D

Abicim tam makina tavan yapmış fişi çekiverdiniz akşam, sabaha kadar cin gibi oturdum ;D

Bugün zor valla bir bakıcam durumlara, bugün benim dede günüm ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla biz türkler nasıl öğrendik okadar dili ;D ;D ,el kolla tabiki ,eee bendede mevcut olduğuna göre ,dediğin doğru, akşam geliyorsun değilmi ?
Tabiki, ama hava rezalet,
Yeterli benzin olsun ben her yere her şartta giderim ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim tam makina tavan yapmış fişi çekiverdiniz akşam, sabaha kadar cin gibi oturdum ;D

Bugün zor valla bir bakıcam durumlara, bugün benim dede günüm ;D ;D

vay be sattın demek sende heee , bakıcam durumlara filan valla gelirim o sizin ordaki çukura ,indirirm arabayı yakarım mangalı ,koyarım bir angara havası ,sabaha kadar uyutmam ulen bütün mahhalleyi ;D

cihanülker' Alıntı:
vay be sattın demek sende heee , bakıcam durumlara filan valla gelirim o sizin ordaki çukura ,indirirm arabayı yakarım mangalı ,koyarım bir angara havası ,sabaha kadar uyutmam ulen bütün mahhalleyi ;D

Bastır Cihan yanındayım. ;D ;D ;D

Gece yarısından sonra Adana Davul-Zurna havaları da iyi gider

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler