7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,766,096
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
yav ne oliyir, iki dakka bakamadık buralara misafirlerimiz var diye, hemen program yapmışlar.
program iki gündür konuşuluyordu ama son safhası telefonla halledildi galiba

Etiketler

acemi80' Alıntı:
program iki gündür konuşuluyordu ama son safhası telefonla halledildi galiba

Hee evet, dünkü program, hocam çok yoruldum da aklım gitmiş :smiley:
Valla çıktılarsa şayet, bu havada heralde baya bir zayiat vereceklerdir. ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hee evet, dünkü program, hocam çok yoruldum da aklım gitmiş :smiley:
Valla çıktılarsa şayet, bu havada heralde baya bir zayiat vereceklerdir. ;D

Büyük ihtimalle kapalı bir mekana gitmişlerdir

Herkese slm :smiley:
Feci yoğundum bu ara bakamadım hiç sayfaya...Yunusla da ilgilenemedim ne zamandır ;D
Yarın sabah körü radyoloji kongresine Antalyaya uçuyorum...Pazara kadar pek giremem herhalde sayfaya, herkese selam ederim...
Haftaya da Toyota gezisi için kışlık tulum vs hazırlıklar var, tam patladık...

umutcelikel' Alıntı:
Herkese Selam :smiley:
Feci yoğundum bu ara bakamadım hiç sayfaya...Yunusla da ilgilenemedim ne zamandır ;D
Yarın sabah körü radyoloji kongresine Antalyaya uçuyorum...Pazara kadar pek giremem herhalde sayfaya, herkese selam ederim...

yunus abi hadi iyisin ;D ;D ;D

abi tulumu fazla abartmaya gerek yok -18 elyaf bir tulum her ortamda sizin ihtiyacınızı karşılar ben yıllarca alpinist yapımı -18 tulumla uzunca bir süre kışın her türlü faaliyeti geçirdim.

malzemeleri küçültmek ve ekstrem faaliyetlerin artmasıyla kaz tüyü -35 lik bir tuluma geçtim ama çoğu zaman sadece battiniye olarak kullanıyorum

umutcelikel' Alıntı:
Herkese Selam :smiley:
Kendini çok özlettin kulağını çok çınlattılar

altug onaran' Alıntı:
yunus abi hadi iyisin ;D ;D ;D

abi tulumu fazla abartmaya gerek yok -18 elyaf bir tulum her ortamda sizin ihtiyacınızı karşılar ben yıllarca alpinist yapımı -18 tulumla uzunca bir süre kışın her türlü faaliyeti geçirdim.

malzemeleri küçültmek ve ekstrem faaliyetlerin artmasıyla kaz tüyü -35 lik bir tuluma geçtim ama çoğu zaman sadece battiniye olarak kullanıyorum
Ya Altuğ güzel de benim tulumun derecesi bile yok neredeyse... varsa da haberim yok. -18-20'lik elyaf bişi almak gerek her halükarda...

abi çantada taşımak gibi bir sorun yok yer sıkıntısı ve ağırlık dert değilse elyaf tercih edilmeli çünkü fiyatları daha uygundur. tulumun üzerinde tek derece yazıyosa o yazan sizi öldürmeden hayatı idamenizi sağlayacağı derecedir.

örneğin tulum üzerinde 4 derece yazmalıdır

+10 -5 -20 -35

+10 na kadar rahatsız etmeden uyutur

-5 -20 arası ideal konfor derecesidir

-35 dondurmaz ama rahatta değildir hayatta kalınacak deredir.

umut abi birde alırken sağ-sol olayı vardır ona dikkat et 2 tane alırsan mutlaka karşılıklı olsun ki birleşebilsin ;D inanılmaz işe yarıyor ;)

altug onaran' Alıntı:
abi çantada taşımak gibi bir sorun yok yer sıkıntısı ve ağırlık dert değilse elyaf tercih edilmeli çünkü fiyatları daha uygundur. tulumun üzerinde tek derece yazıyosa o yazan sizi öldürmeden hayatı idamenizi sağlayacağı derecedir.

+10 -5 -20 -35

Ok iyi bak bunları öğrenmek..Hem benimkine bakayım hem de seçmek gerekirse buna göre takılayım ;D

altug onaran' Alıntı:

+10 -5 -20 -35

Bunlar güzel bilgiler. Bende öğrenmiş oldum ben uyku tulumu ve çadırı bir dağcı arkdaşıma aldırmıştım bunları bilmedende kullanıyordum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler