7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,737
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
nerden bulduklarını bilemedim ama) kedi ölüsü gömülür ve kediden toprağa geçen bir madde istenen raporu almanızı sağlar...
Sadece test sonucunu onaylatır sonra hiçbir işe yaramaz :smiley: konu dışı ama ne bileyim yazdım işte :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Emrah ve Altuğ Kediyi saklayın gömecekler ;D ;D ;D

abi bu gidişle bizimkini parçayıp çeşitli yerlere gömerler

mutfaktan çıkmıyo peşimi bırakmıyo şimdi bişey atıştırıyorum ;D ağzımın içine bakıyo ;D ;D ;D

yakından benim kadar olucak

SDC' Alıntı:
Ayy buna da cevap yazayım da öle gideyim :D :D :D

Hakancım sen abinden daha kelebeksin sanırım ;D ;D

Daha testin sonucuna bakmadan ters K sabitini düşünüyorsun :(

Biz elektrikçiler biliriz, hoş değil ama yapılıyor :
Topraklama yapılan bölgede toğrağın cinsi iyi değilse, topraklama testlerinden bir türlü sonuç alınamıyorsa o bölgeye (hiçbir zaman nerden bulduklarını bilemedim ama) kedi ölüsü gömülür ve kediden toprağa geçen bir madde istenen raporu almanızı sağlar...

Yani istersen olur, terse düşmezsin ;D ;D ;D

Şimdi de Hayvanseverlerden gachayımm ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D.... Ciddi olamazsınız.

discovery-V8' Alıntı:
Emrah ve Altuğ Kediyi saklayın gömecekler ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ,

amanın, saklayın da Satanis bir ayin sonrası ölçmeye kurban gitmesin ;D ;D ;D ;D , Hele hele şantiyelerden uzak tutun, olaya bak ya... hiç bilmiyordum...

hyavuz2000' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D.... Ciddi olamazsınız.

;D ;D ;D ;D ;D ,

amanın, saklayın da Satanis bir ayin sonrası ölçmeye kurban gitmesin ;D ;D ;D ;D , Hele hele şantiyelerden uzak tutun, olaya bak ya... hiç bilmiyordum...

Hakan abi ben kız şantiyeye alışkın aslında. Sibirya'da şantiyede bakıyordum gelirkende yanımda getirdim. ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Nası yanı hocam sen bilmiyormuydun bu Yavuz abinin proğramcı olmasındanda komik oldu :smiley:

Valla bilmiyordum o kadar şaşırdım ki. Sevtap bir mesajda iki şey birden öğretti bana bir bu birde kedi olayı

Demekki daha önce kardeş olduklarına dair hiç konuşma geçmemiş

;D hocam evet ne şanslıyım ki böyle abim var, ;)

Ama görenler benim abi olduğuma kanaat getiriyor ;D ;D ;D, Ben biraz daha iri ve ihtiyar gösteriyomuşum. ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
;D hocam evet ne şanslıyım ki böyle abim var, ;)

Ama görenler benim abi olduğuma kanaat getiriyor ;D ;D ;D, Ben biraz daha iri ve ihtiyar gösteriyomuşum. ;D ;D ;D

Evet Hakan ikinizde şanslısınız Bunu öğrenmek beni çok mutlu etti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR