7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,737

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Doğru senide sadece elerinden tanıyorduk(alet çantasını yaparken)
Sende şaşırtmıştın.
Ben hala tam olarak fotolardan çıkaramadın Altuğu biraz tahmin ettim bİraz tombul :smiley: ettim ama Emrahı bulamadım

acemi80' Alıntı:
Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\

Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi

aslında ortak yapıldı ama fotoları ben çekince iş başında gözüken eller hep abimin elleri oldu ;D

fikir ve tasarımın bana aittir ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi :smiley:

Evet sanki işe başlarken mahalleden bir arkadaşı yardım ediyormuş gibi bir intiba uyandı bende

hyavuz2000' Alıntı:
Aslında geziye gelemedim. Gelip tanışmayı çok isterdim. :smiley: :smiley: , Fakat zaman uymadı, bir dahakine inşallah hep beraber oluruz.

;D ;D

İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz.

altug onaran' Alıntı:
konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0

Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D

Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var

acemi80' Alıntı:
Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D

Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var

gerçekte öyle ama ;D bu sefer türkiye de biraz uzun kaldı ama katlanıcaz artık ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz.
İnşallah hocam
Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız :smiley:

Herkeze iyi geceler benden bu kadar ...

yunus bager' Alıntı:
İnşallah hocam
Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız :smiley:

İyi geceler Yunus madem öyle bende biraz kitap okuyayım bari
Herkese iyi geceler

Arkadaşlar benim internet sürekli kopuyor. Çok zor cevap yazıyorum... Keyifli bir akşamdı.

Vakit te iyice ilerlemiş. Ben yavaştan eve gidiyorum.

Herkeze iyi geceler. Sağlıcakla kalın diyeyim.... ve gideyim... ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
İnşallah hocam

Gelicem yunus muhakkak uğrarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR