7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,228

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Gunaydin arkadaslar Yahu simdi tv de aya gidisin yalan oldugu ile ilgili bir dizi seyrediyorum Daha oncede seyretmisdim :smiley: Guldum sabah sabah adamlarin herbi seyleri boyle yalan dolan yahu :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Gunaydin arkadaslar Yahu simdi tv de aya gidisin yalan oldugu ile ilgili bir dizi seyrediyorum Daha oncede seyretmisdim :smiley: Guldum sabah sabah adamlarin herbi seyleri boyle yalan dolan yahu :smiley: :smiley:

Neye inanacağımızı şaşırdık biri aya gittik diyor sonra yalan deniyor biri çıkıyor ıspanak yiyn temel reis gibi güçlenirsiniz diyor diğeri boşuna yemeyin bir işe yaramaz diyor biri çıkıyor yumurtadan uzak durun kollestrol yapar diyor diğeri boş ver ye bişe olmaz diyor.
Bu ne biçim bilgi kirliliği yahu.
Bütün gazeteleri yakıp haberleri yasaklasalar dahamı iyi olur ne?

acemi80' Alıntı:
Neye inanacağımızı şaşırdık biri aya gittik diyor sonra yalan deniyor biri çıkıyor ıspanak yiyn temel reis gibi güçlenirsiniz diyor diğeri boşuna yemeyin bir işe yaramaz diyor biri çıkıyor yumurtadan uzak durun kollestrol yapar diyor diğeri boş ver ye bişe olmaz diyor.
Bu ne biçim bilgi kirliliği yahu.
Bütün gazeteleri yakıp haberleri yasaklasalar dahamı iyi olur ne?

eskisi gibi olsa sorun olmaz hocam :smiley: :smiley: hersey en sade haliyle

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley: olabilir tabikide... Bundan sonra takas usulune donus ancak buyuk bir savas oldukdan sonra olur :smiley:

Benim görüşüme göre zaten en geç 20-30 yıl sonra III. Dünya savaşı çıkacaktır. Bunu heryerde söylüyorum ;D

acemi80' Alıntı:
Benim görüşüme göre zaten en geç 20-30 yıl sonra III. Dünya savaşı çıkacaktır. Bunu heryerde söylüyorum ;D

Bence bu vakitten sonra dünya'da çok ülkenin içinde olacağı bir savaş çıkmaz. Ülkeler artık o kadar iç içe girdiler (ekonomik, ticari) ve dünya o kadar küçüldü ki (bilişim) bir savaşa gerek yok. Savaş ekonomik ve bilişim boyutunda olabilir. Ülkenin ekonomisini batır, internette satılığa çıksın sonra al gitsin :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Bence bu vakitten sonra dünya'da çok ülkenin içinde olacağı bir savaş çıkmaz. Ülkeler artık o kadar iç içe girdiler (ekonomik, ticari) ve dünya o kadar küçüldü ki (bilişim) bir savaşa gerek yok. Savaş ekonomik ve bilişim boyutunda olabilir. Ülkenin ekonomisini batır, internette satılığa çıksın sonra al gitsin :smiley:
Kurtkaya Amerika çöküş yoluna girdi şu anda tek kutuplu bir dünyadayız. Amerikanın çökmesi demek onun sömürgelerinin paylaşılması savaşının başlaması demektir. Örnek olarak bu gün amerika tedbirlerini almaya fırsat bulamadan Iraktan çıksa ne olur. Rusya,Türkiye,İran,İsrail ve Hatta Çin anında orayı paylaşmak için hücum eder. Bu bölgeyi ateş çemberine düşürür. Türkiyenin bu cephede savaşa girmesi Yunanistanın Türkiyeye saldırması manasına gelir Vs. senaryoyu genişletmek mümkün. Yani Savaş kaçınılmaz olacaktır.

acemi80' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar Onur'un bu araçla kampa katıldığını düşünüyorumda...... Düşüncesi bile felaket

Hocam bu olsa ne farkeder ;D ;D ;D

Fotodan da anlaşılacağı üzere bunu da ancak çekerek hareket ettirebiliyorlar :D :D :D

Bakın kolay olsun diye strap (hem de kaç tane :D ) aracın tamponunda duruyor. Sık kullanıldığından kaldırmaya üşenmişler :D :D

Hayırlı günler efenim, kanlı cuma başlıyor ;)

SDC' Alıntı:
Hocam bu olsa ne farkeder ;D ;D ;D

Fotodan da anlaşılacağı üzere bunu da ancak çekerek hareket ettirebiliyorlar :D :D :D

En azından, Kendi gidemediği yere kimseyi salmaz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR