7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,504

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Gunaydin arkadaslar Yahu simdi tv de aya gidisin yalan oldugu ile ilgili bir dizi seyrediyorum Daha oncede seyretmisdim Guldum sabah sabah adamlarin herbi seyleri boyle yalan dolan yahu

ufukozkan' Alıntı:
Gunaydin arkadaslar Yahu simdi tv de aya gidisin yalan oldugu ile ilgili bir dizi seyrediyorum Daha oncede seyretmisdim Guldum sabah sabah adamlarin herbi seyleri boyle yalan dolan yahu

Neye inanacağımızı şaşırdık biri aya gittik diyor sonra yalan deniyor biri çıkıyor ıspanak yiyn temel reis gibi güçlenirsiniz diyor diğeri boşuna yemeyin bir işe yaramaz diyor biri çıkıyor yumurtadan uzak durun kollestrol yapar diyor diğeri boş ver ye bişe olmaz diyor.
Bu ne biçim bilgi kirliliği yahu.
Bütün gazeteleri yakıp haberleri yasaklasalar dahamı iyi olur ne?

eskisi gibi olsa sorun olmaz hocam hersey en sade haliyle

ufukozkan' Alıntı:
eskisi gibi olsa sorun olmaz hocam hersey en sade haliyle

Evet hatta parayı d kaldırsalar eskisi gibi takas usulü ver gülüm al gülüm

acemi80' Alıntı:
Evet hatta parayı d kaldırsalar eskisi gibi takas usulü ver gülüm al gülüm

olabilir tabikide... Bundan sonra takas usulune donus ancak buyuk bir savas oldukdan sonra olur

ufukozkan' Alıntı:
olabilir tabikide... Bundan sonra takas usulune donus ancak buyuk bir savas oldukdan sonra olur

Benim görüşüme göre zaten en geç 20-30 yıl sonra III. Dünya savaşı çıkacaktır. Bunu heryerde söylüyorum ;D

acemi80' Alıntı:
Benim görüşüme göre zaten en geç 20-30 yıl sonra III. Dünya savaşı çıkacaktır. Bunu heryerde söylüyorum ;D

Bence bu vakitten sonra dünya'da çok ülkenin içinde olacağı bir savaş çıkmaz. Ülkeler artık o kadar iç içe girdiler (ekonomik, ticari) ve dünya o kadar küçüldü ki (bilişim) bir savaşa gerek yok. Savaş ekonomik ve bilişim boyutunda olabilir. Ülkenin ekonomisini batır, internette satılığa çıksın sonra al gitsin

Kurtkaya Amerika çöküş yoluna girdi şu anda tek kutuplu bir dünyadayız. Amerikanın çökmesi demek onun sömürgelerinin paylaşılması savaşının başlaması demektir. Örnek olarak bu gün amerika tedbirlerini almaya fırsat bulamadan Iraktan çıksa ne olur. Rusya,Türkiye,İran,İsrail ve Hatta Çin anında orayı paylaşmak için hücum eder. Bu bölgeyi ateş çemberine düşürür. Türkiyenin bu cephede savaşa girmesi Yunanistanın Türkiyeye saldırması manasına gelir Vs. senaryoyu genişletmek mümkün. Yani Savaş kaçınılmaz olacaktır.

acemi80' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar Onur'un bu araçla kampa katıldığını düşünüyorumda...... Düşüncesi bile felaket

Hocam bu olsa ne farkeder ;D ;D ;D

Fotodan da anlaşılacağı üzere bunu da ancak çekerek hareket ettirebiliyorlar

Bakın kolay olsun diye strap (hem de kaç tane ) aracın tamponunda duruyor. Sık kullanıldığından kaldırmaya üşenmişler

Hayırlı günler efenim, kanlı cuma başlıyor

SDC' Alıntı:
Hocam bu olsa ne farkeder ;D ;D ;D

Fotodan da anlaşılacağı üzere bunu da ancak çekerek hareket ettirebiliyorlar

En azından, Kendi gidemediği yere kimseyi salmaz

acemi80' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar Onur'un bu araçla kampa katıldığını düşünüyorumda...... Düşüncesi bile felaket

hocam demirden korksaydık.......... ;D ;D