7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

vay 12 voltum osmanli erkegi bilader ne var ne yok

Hocam ne olacak Yavuzun bu hali Ne dusunuyosun? Nasil yardimci olucaz bu arkadasimiz? Durumu fena Artik parklarda gorunmeye baslamis

Etiketler

Sevtap bu genel TYT karakteristiği ;D ;D ;D hiçbiri çekmeden yürümez ;D

ufukozkan' Alıntı:

Hocam ne olacak Yavuzun bu hali Ne dusunuyosun? Nasil yardimci olucaz bu arkadasimiz? Durumu fena Artik parklarda gorunmeye baslamis

Orada işin içerisine Duru girince bir şey söyleyemiyorum. Şöyle kamplarda yengeye hizmet ederken bir fotosunu yakalarlarsa o zaman felaket olacak işte.

acemi80' Alıntı:
Orada işin içerisine Duru girince bir şey söyleyemiyorum. Şöyle kamplarda yengeye hizmet ederken bir fotosunu yakalarlarsa o zaman felaket olacak işte.

Var var cay gotururken

ufukozkan' Alıntı:

Söyletme beni şimdi ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Hocam taş taşırım rafting yaparım, arabanın altına yatarım çamura batarım ama hanım işi yapmam ;D

acemi80' Alıntı:
İşte bu Onurun eline geçmesin o zaman Sevtap'ın dediği kanlı Cuma gerçek olur....

Hocam baksana hic alttan aldigi yok Artizlik yapiyo atacam simdi fotolari ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Hocam baksana hic alttan aldigi yok Artizlik yapiyo atacam simdi fotolari ;D ;D ;D ;D

Onur görmeden kayda geçmeden silmek gerekir sonra
Bu işin vebali büyük

ufukozkan' Alıntı:

Hadi bekliyorum , Tarih yazmaz öyle bişeyi (Yunus gibi oldu bu) ;D

acemi80' Alıntı:

Hocam ama görecektiniz nasıl saklanıp zıplıyor koca cüssesiyle karıncalı atların arkasından,
CEEEE CEEEE diye, vallahi şaştım kaldım..

;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam ama görecektiniz nasıl saklanıp zıplıyor koca cüssesiyle karıncalı atların arkasından,
CEEEE CEEEE diye, vallahi şaştım kaldım..

;D ;D ;D

Vallla Onur işin içinde çocuk olunca akan sular durur. Yukarıd yazdığım gibi bir belge getirirseniz olur.
Biryerde okumuştum Hz.Muhammet evinde at olup kızını sırtında gezdirirmiş.....