SDC' Alıntı:Hocam bu olsa ne farkeder ;D ;D ;D
Fotodan da anlaşılacağı üzere bunu da ancak çekerek hareket ettirebiliyorlar![]()
![]()
Bakın kolay olsun diye strap (hem de kaç tane) aracın tamponunda duruyor. Sık kullanıldığından kaldırmaya üşenmişler
![]()
Hayırlı günler efenim, kanlı cuma başlıyor![]()
discovery-V8' Alıntı:hocam demirden korksaydık.......... ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:vay 12 voltumosmanli erkegi
bilader ne var ne yok
Hocam ne olacak Yavuzun bu hali Ne dusunuyosun? Nasil yardimci olucaz bu arkadasimiz? Durumu fena![]()
![]()
Artik parklarda gorunmeye baslamis
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:Orada işin içerisine Duru girince bir şey söyleyemiyorum. Şöyle kamplarda yengeye hizmet ederken bir fotosunu yakalarlarsa o zaman felaket olacak işte.
ufukozkan' Alıntı:vay 12 voltumosmanli erkegi
bilader ne var ne yok
Hocam ne olacak Yavuzun bu hali Ne dusunuyosun? Nasil yardimci olucaz bu arkadasimiz? Durumu fena![]()
![]()
Artik parklarda gorunmeye baslamis
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:Orada işin içerisine Duru girince bir şey söyleyemiyorum. Şöyle kamplarda yengeye hizmet ederken bir fotosunu yakalarlarsa o zaman felaket olacak işte.
ufukozkan' Alıntı:Var var cay gotururken![]()
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:İşte bu Onurun eline geçmesin o zaman Sevtap'ın dediği kanlı Cuma gerçek olur....![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Hocam baksana hic alttan aldigi yok![]()
![]()
Artizlik yapiyo atacam simdi fotolari ;D ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Hocam baksana hic alttan aldigi yok![]()
![]()
Artizlik yapiyo atacam simdi fotolari ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Hadi bekliyorum , Tarih yazmaz öyle bişeyi (Yunus gibi oldu bu) ;D
fastjunkie' Alıntı:Hocam ama görecektiniz nasıl saklanıp zıplıyor koca cüssesiyle karıncalı atların arkasından,
CEEEE CEEEE diye, vallahi şaştım kaldım..
;D ;D ;D