uysalburak
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
yok ben defender bakacam

yok ben defender bakacam

burakuysal' Alıntı:yok ben defender bakacam
BMC montaj olmadığı sürece bütün seriesler benim için candıryasakşehir07' Alıntı:umut bey olurda alırsam gerçekten beğeneceğinize eminim diri bir araç çünküben sadece kıymetini bilmeyen birine gitmesin istiyorum
 ️
️Yav ben defender seviyorum, seriesleri çok seviyorum. Ama defenderlaştırılmış series kadar saçma birşey olamaz. İkisi farklı araç, kasmaya gerek yok. Nissan xtrail alıp pathfinder yapmaya çalışıyormusun? E bunu da yapmamak lazımburakuysal' Alıntı:Umut ben senin sevmediklerini seviyorum️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
miğdem bulanıyor böyle leşleri görünce. Birde içine şahin göğsü takan zekalar var.umut401' Alıntı:Mesela bakınız Series için dediğim bir örnek:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-pekergin-oto-dan-land-rover-l200-motorlu-dizel-5-kapili-165784085/detay
Direksiyonundan göğsüne, kapı kollarından tavan döşemesine, motorundan rengine, kapı döşemelerinden konsoluna eksiksiz bir örnek))
Sanırım bunu kastettinYavuzÇ.' Alıntı:miğdem bulanıyor böyle leşleri görünce. Birde içine şahin göğsü takan zekalar var.