7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selamlar,

Naci abi için .......

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=bovlermemesis.flv

Etiketler

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Yaa biz buralarda yeniyiz ;D Hatta okadar yeniyiz ki gezilerde yolları şaşırıp kestirmeden gidiyoruz ;D ;D ;D

Ailemizn fotocusuna selamlar,geçmiş olsun...

Akıllım orası çok kestirme ve çok güzel bir parkurdu. Siz yeni arkadaşlar özgürlük ve macera ile tanışacaktınız ama gelemediniz peşimden :D :D

E siz de haklısınız, ilk gezinizde olacak tabi biraz çekingenlik ;D

Menajeri olarak geçmiş olsun dileklerinizi iletirim elbette...
Kendisi dönünce bir basın açıklaması yapacaktır :p

ufukozkan' Alıntı:
Herkeze Selamlarrrr

Video fenaaaaaaa :smiley:

Ufuk Abi Hoşgeldin.

Naci abi daha görmdi videoyu :smiley: O zaman sen seyret yorumu.. Akıl sağlığına zararlı valla, adam gaz verdikçe makinenin supercharger'ı bebek gibi konuşuyor valla ;D Biraz evvel dergileri karıştırırken gördüm, Fransa'da bir firma TOMCAT ve BOWLER benzeri fiber kupa imalatı yapıp satıyorlar :-\ Bizim buralara getirmek istersek en az 10 -15 euro. Ulan bir Avrupa Birliğine giremedik be :mad: O zaman bakkaldan çokonat alır gibi ucuza parça ithal ederdik....

yunus bager' Alıntı:
Geldim geldim ;D ;D konudan haberim yok 1 haftadır internetim yoktu onunla uğraşıyorum baştan sona bir okuyayım bende katılırım ;D ;D

Neyse Yunuscum sen başlığın hakkını verirsin artık Mete Abi ile birlikte :smiley:

SDC' Alıntı:
Neyse Yunuscum sen başlığın hakkını verirsin artık Mete Abi ile birlikte :smiley:

Ben YUnus gibi olamam maşallah o her yerde benim bir çok sorunuma cevabı veren o oldu onun için ona hızır paşa diyorum

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
İşte yurdum insanı AB'ye girmek istemesinin tek ve yegane sebebi ucuza araç almak için ;D ;D

Özgürcüm,

Başka neden isterim ki? Bana ne Avrupa'dan bana ne birliklerinden. Ben bu vatanın her karışına kurban olurum. Gezmediğim görmediğim o kadar km. var ki. Ne yapayım Avrupa'ya gidip vizesiz girip çıkıp. Tek derdim kısır döngüde yaşayan insanlar olduğumuz. Kişi başına düşen gelir az, imkanlar kısıtlı, vergiler enteresan... Haaa bu konu uzar bakma milletin yiyecek ekmeği yok sen off road düşünüyorsun parça düşünüyorsun diyecek arkadaşlar olabilir haklılıar. Ama bordrolu çalışan olarak verginin kralını ödüyorsam, hepiniz gibi yoğun çalışıp stres altında çalışıp paramı kazanıyorsam harcarım babacım. Diğer şartları Devlet büyükleri düşünsün...
Adam gibi imalat yapan, çalıp çırpmadan üretim yapan, bizim gibi bu zevkle uğraşan insanları amuda kaldırmadan parça satan, üreten her sanatkarın elini öperim. Ya bir laf attın gaza getirdin beni TBMM tribine girdim. ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Özgürcüm,

Ya bir laf attın gaza getirdin beni TBMM tribine girdim. ;D

Sen yinede sinirlerine hakim ol hakan gardaş şurada sitres atıyoruz bu konularla sitrese girmeye gerek yok :D

HakanBastoncu' Alıntı:
Ufuk Abi Hoşgeldin.

Naci abi daha görmdi videoyu :smiley: O zaman sen seyret yorumu.. Akıl sağlığına zararlı valla, adam gaz verdikçe makinenin supercharger'ı bebek gibi konuşuyor valla ;D Biraz evvel dergileri karıştırırken gördüm, Fransa'da bir firma TOMCAT ve BOWLER benzeri fiber kupa imalatı yapıp satıyorlar :-\ Bizim buralara getirmek istersek en az 10 -15 euro. Ulan bir Avrupa Birliğine giremedik be :mad: O zaman bakkaldan çokonat alır gibi ucuza parça ithal ederdik....
Hosbulduk Hakancim

Bu gecenin konusu belli olduuuu. Siyaset Meydenı'na rakip çıkacaz gibi. Hakan'ın bordrolu çalışma ve verginin kralını ödeme vurgusuna katılıyorum. Vergimi tıkııır tıkııır daha kazancım elime geçmeden peşin peşin ödüyorum. Karşılığında yol, su, elektrik bekliyoruz ama yol yok ! Hal böyle olunca bizde yol dışına gidiyoruz kim ne diyebilir? İşin şakası bir yana vergi veren dürüst vatandaşların ödediği vergiler ile yapılan yollarda (hatta o yolun emniyet şeridinde !!!) ne kadar vergi verdiği tartışılır kişilerin lüks arabaları ile, vergisini verdiği gibi trafik kurallarına da uyan, dürüst vatandaşın hakkını yemelerine tahammül edemiyorum. Hele hele bunlara değil de farı bozulmuş (ama vergisini veren) vatandaşa ceza kesen trafik polisine ne demeli?

nkurtkaya' Alıntı:
Bu gecenin konusu belli olduuuu. Siyaset Meydenı'na rakip çıkacaz gibi. Hakan'ın bordrolu çalışma ve verginin kralını ödeme vurgusuna katılıyorum. Vergimi tıkııır tıkııır daha kazancım elime geçmeden peşin peşin ödüyorum. Karşılığında yol, su, elektrik bekliyoruz ama yol yok ! Hal böyle olunca bizde yol dışına gidiyoruz kim ne diyebilir? İşin şakası bir yana vergi veren dürüst vatandaşların ödediği vergiler ile yapılan yollarda (hatta o yolun emniyet şeridinde !!!) ne kadar vergi verdiği tartışılır kişilerin lüks arabaları ile, vergisini verdiği gibi trafik kurallarına da uyan, dürüst vatandaşın hakkını yemelerine tahammül edemiyorum. Hele hele bunlara değil de farı bozulmuş (ama vergisini veren) vatandaşa ceza kesen trafik polisine ne demeli?

Abi,

Girecem konuya da elim el freninde bir ayağım gazda, diğer ayağım yarım debriyaj. el frenini indirsem savura savura kalkacağım, ışık yanar duramazsam diye korkuyorum :smiley: Video yolda stres atmaya devam ;D

Hakan sen videoyu at da kendimize gelelim valla...

Konuyu değiştireyim ;)

E sizin babanız nerde bakayım, hiç gözükmüyor...

Çocukların başına kızkardeşini birakıp kayboldu (yaşı benden büyükmüş ;D kızkardeş o bakımdan yani )

HakanBastoncu' Alıntı:
Girecem konuya da elim el freninde bir ayağım gazda, diğer ayağım yarım debriyaj. el frenini indirsem savura savura kalkacağım, ışık yanar duramazsam diye korkuyorum :smiley: Video yolda stres atmaya devam ;D
Isik dedin de Bugun kirmizi da duruyorum arkamdan korna sesi Bende orali olmuyorum "yurusene abiiiiiiii" diyo birisi
Karsidan gecen olmayinca kirmizinin bi anlami yokmus bugun ogrendim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR