7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,063

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
KIZMAYINDA Jeep LR kardesligi ne arkadaslar Biri ingiliz biri amerikan bizene onlardan :smiley: Keske Turkler yapsada binmesek Kullanan arkadaslar en onemlisi neye binerse binsin Ben onlari seviyorum gerisi farketmezzzzz (Fazlami ciddi kacdi)
Ufuk abi bu konulara girersek oturup ağlamamız gerekir :'(
Land , Jeep bahane maksat muhabbet olsun Yaşasın off-road kardeşliği :smiley:

Çamura battığımızda kaçıp gitmeyen, elini uzatan veya en azından baskıpta ne yapabilirim diyen herkes kardeştir. Gerisi muhabbetin salatası

acemi80' Alıntı:
Çamura battığımızda kaçıp gitmeyen, elini uzatan veya en azından baskıpta ne yapabilirim diyen herkes kardeştir. Gerisi muhabbetin salatası
Bu zamana kadar birakip gideni gormedim (yanlis anlamayin beni degil baska batan arkadaslari :D)
Ama bir iki yerde duydum birakip gitmisler :D Gezenbilirciler kurtarmis Bizim en cok sevdigim ozelliklerimizden birisidir Kimseyi yari yolda birakmayiz

Ak saçlarımdan aldığım yetki ile bu günü 4x4 kardeşlik günü ilan ediyorum :D :D :D

3 haziran nazımın ölüm ve 4x4 kardeslik günü

mete abi bi ak saclara sorsanız yarın olsa bizim gün, ben de bunu medyada ucudan kıyısından agır agır dillendirsem:smiley:

zapatista' Alıntı:
3 haziran nazımın ölüm ve 4x4 kardeslik günü

mete abi bi ak saclara sorsanız yarın olsa bizim gün, ben de bunu medyada ucudan kıyısından agır agır dillendirsem:smiley:
Tabi kararı bu gün aldık ama yarın uygulanabilir. Daha çok katılım olur

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Yaa gezide de böyledin Sevtap Hnm neden demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun hep ;D

1.Yaşını bilmiyordum şaşırıdm(bak bunu da tersten anlarsan üyeliğimi silierim :smiley: )

2.Çok dikkatli ve temkinli gidiyorsun(bilmem kaç kere konvoyu kaçırdık ;D ) buna münasebeten bir gönderme yapmıştım,bütün

gönderilerimi geri istiyorum :smiley:

Ayrıca yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar,umarım Müge kızmaz ;D ;D ;D

Müge şu an cevap bile yazdı ;D ;D

Şaka bir yana Özgür Bey yaşı genç ama aklı başında genç arkadaşlarımızdansınız :D

Ne demek istediğinizi elbette anladım amacım sizi hasta etmekti :D :D :D

Elbette o aracı temkinli kullanacam, huyunu bilmem, suyunu bilmem, benim değil daha ne olsun 8)

Ayrıca konvoy kuralları gereği sizi az beklemedik arkamızdaki araç olarak, ama biz konuşmuyoruz bunları :p

İltifatlarınız için çok teşşekkür ederim,yeterince eğitimliyim kolay kolay hasta olmam ;D,3. cümlenin cevabını atlıyorum ;D , eğer çok beklettiysem çok özür dilerim ma tersi olduysa bi gülümseme bekliyorum :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR