Ufuk abi bu konulara girersek oturup ağlamamız gerekir :'(ufukozkan' Alıntı:KIZMAYINDA Jeep LR kardesligi ne arkadaslar Biri ingiliz biri amerikan bizene onlardanKeske Turkler yapsada binmesek Kullanan arkadaslar en onemlisi neye binerse binsin Ben onlari seviyorum gerisi farketmezzzzz (Fazlami ciddi kacdi)
yunus bager' Alıntı:Ufuk abi bu konulara girersek oturup ağlamamız gerekir :'(
Land , Jeep bahane maksat muhabbet olsun Yaşasın off-road kardeşliği![]()
buda çok iyiydizapatista' Alıntı:land, suzuki, jeep, tüv-türk'ü yenene kadar savaş
ferman benzin tekellerinin se, daglar gezenbilircilerindir..
aldım sazı duramıyommm
Bu zamana kadar birakip gideni gormedim (yanlis anlamayin beni degil baska batan arkadaslariacemi80' Alıntı:Çamura battığımızda kaçıp gitmeyen, elini uzatan veya en azından baskıpta ne yapabilirim diyen herkes kardeştir. Gerisi muhabbetin salatası
Tabi kararı bu gün aldık ama yarın uygulanabilir. Daha çok katılım olurzapatista' Alıntı:3 haziran nazımın ölüm ve 4x4 kardeslik günü
mete abi bi ak saclara sorsanız yarın olsa bizim gün, ben de bunu medyada ucudan kıyısından agır agır dillendirsem![]()
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Yaa gezide de böyledin Sevtap Hnm neden demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun hep ;D
1.Yaşını bilmiyordum şaşırıdm(bak bunu da tersten anlarsan üyeliğimi silierim)
2.Çok dikkatli ve temkinli gidiyorsun(bilmem kaç kere konvoyu kaçırdık ;D ) buna münasebeten bir gönderme yapmıştım,bütün
gönderilerimi geri istiyorum![]()
Ayrıca yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar,umarım Müge kızmaz ;D ;D ;D