7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,443,341
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Ne yaparsan yap bu konuda LR cular yılmaz böyle bir resmi başka bir araç için göstersen insanın midesi kalkar ama LR olunca insanin ağzı sulanıyor şu elime geçsede vıcık vıcık oynasam gıcır gıcır yapsam şnorkel, vinç vs. derken hayallere dalıyor insan.
mete abi haklısında yapılmışı var alsınlar bir zj diyorum ben kavga çıkıyor...

Etiketler

vosdost' Alıntı:
yunus hocam motor sanzıman bırde dıf saglamsa bu arac yurur :smiley:
Bendeki son series bu haldeydi kapıda park yeri yok diye mecbuler kestik 68 modeldi kesilirken bi 40 sene daha giderim der gibiydi

Birçok şeyin fanatizmi var ama LR fanatizmi hepsinden güçlü bende bunu öğrenmeye başladım artık.

sase saglam olsun gerısı land ıcınsorun degıl.
arkadasa bır arac bakmaya gııttık 62 model plması lazım.
makas baglantıları dahıl hersey bıtıktı ama arac hala daga tasa canavar gıbı tırmanıyordu:smiley:

acemi80' Alıntı:
Birçok şeyin fanatizmi var ama LR fanatizmi hepsinden güçlü bende bunu öğrenmeye başladım artık.
mete abi sizin oralarda land kullanan çok var mı karadenizde niva ve cj çok diye biliyorum

Osmaniyede fazla yok köylerde birkaçtane olduğunu duydum ama görmedim. Daha çok Cj ve Niva var

iyi geceler millet,

Şu Cüneyti sokmayın kardeşim tükkana, bereketi kaçıyor valla ;D

vosdost' Alıntı:
sase saglam olsun gerısı land ıcınsorun degıl.
arkadasa bır arac bakmaya gııttık 62 model plması lazım.
makas baglantıları dahıl hersey bıtıktı ama arac hala daga tasa canavar gıbı tırmanıyordu:smiley:
Yavvv ben laf olsun diyemi diyorum bir 40 sen daha giderdi son son bi kırasıya bi off road yapalım dedik abilerimle beraber babam anladı işi içi elvermez diye sagını solunu söktü çalışmayacak hale getirdi

cümleten iyi sabahlar, yarın iş güç var sanayiye gideceğim, defenderimin yatak odasının perdeleri takılacak ;D

acemi80' Alıntı:
Osmaniyede fazla yok köylerde birkaçtane olduğunu duydum ama görmedim. Daha çok Cj ve Niva var
biz zevk uğruna biniyoruz bu araçlara ama toros da dahil olmak üzere anadolu'nun eli ayağ bu araçlar.onun için hepsine saygımız sonsuz

duman' Alıntı:
hakkımı yeme valla doldurdum dükkanı

Cüneyt gardaşım haklı ben burada beştaş oynamaya beyaz dizi seyretmeye niyetleniyordum artık o geldi şenlendi ortalık :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR