7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,968

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çift kabin pick-up çok büyük rahatlık.. ben tek kabin taraftarıydım hep ama çift kabinin genişliği + kasası.. ev gibi kullanıyorum ben ;D

!30 olanlar birazdaha kamyonete benziyor ticari amaçlı olabilir. 110 onlar bizim için daha uygun

fastjunkie' Alıntı:
çift kabin pick-up çok büyük rahatlık.. ben tek kabin taraftarıydım hep ama çift kabinin genişliği + kasası.. ev gibi kullanıyorum ben ;D

Ben LR almadan önce diğer çifkabinleri çok inceledim hep hayalimde çifkabin var. LR'u tanıdıktan sonrada onun çifkabini düşünmeye başladım

acemi80' Alıntı:
Ben LR almadan önce diğer çifkabinleri çok inceledim hep hayalimde çifkabin var. LR'u tanıdıktan sonrada onun çifkabini düşünmeye başladım
sahiden pickup+lr+defender her yönden çok kullanışlı bir araç olsa gerek.
allah nasip ederse ben daha pick up'dan başka araç kullanamam gibi geliyor.

Ama ben şunu anlamıyorum arkadaş bekar veya yeni evli kocaman bir 110 alıyor. Şöyle mantıken düşününce 90 tercih etmesi gerekir diye düşünüyorum 110 defender'in en çok satılanı ama belkide resmi kurumlar bunu kullandıkları için piyasada çok, 90'ın ikinci elini bu kadar rahat bulamıyorlar bilemiyorum.

90 ile 110 arasındaki fark şase boyudur. 90 modeli 90" ön-arka ask aralığına, 110 modeli 110" aks aralığına sahiptir.
Her iki modelde de 2.5 benzinli, V8, 2.5 dizel, Tdi gibi değişik motorlar bulunabilir.

Ama 110 iyidir. Tdi olanı güzeldir, V8 olanı ise bi başka şeydir :smiley:

90" bulmak çok zor olanlarda 25-30 dan başliyor ama off roada en uygun araç 100" olanlar disco ,RR gibi defenderin 100" olanı yok sayılır

Türkiye'de bir tane var. Antalya'da, 110'dan kısaltıldı.

nkurtkaya' Alıntı:
90 ile 110 arasındaki fark şase boyudur. 90 modeli 90" şase boyuna, 110 modeli 110" şase boyuna sahiptir.
Her iki modelde de 2.5 benzinli, V8, 2.5 dizel, Tdi gibi değişik motorlar bulunabilir.

Ama 110 iyidir. Tdi olanı güzeldir, V8 olanı ise bi başka şeydir :smiley:
teşekkür ettim.
zaten ya ölçü farkı ya motor farkı olabilir diye düşünmüştüm " baz alındığı için ölçü olması daha muhtemeldi tabi :D

yunus bager' Alıntı:
90" bulmak çok zor olanlarda 25-30 dan başliyor

Meselede bu gibi geliyor bana piyasaya 2.el LR veren kurumlar hep 90 kullansaydı o zaman en yaygın kullanılan defender 90 olacaktı ancak uzun yol için ve kalabalık aileler için 110 tercih edilecekti gibi bir sonuç çıkıyor

yavuz abi'ye de bilgilenmek için LR hakkında bazı şeyler sorduğumda, bırak 90'ı 110'u gönlüm toyota da demiştiiii.
açıklama bekliyoruz..

;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR