7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada demeyi unuttum bu defenderin arka camlarıda bir kol vasıtasıyla açılıp kapanıyor Ayhan abi. Demedi deme sonra... İçerde kriko gib bir mekanizma var kolu çevirdikçe bir yay döne döne itme kuvveti yapıyormuş ve cam kapnıyormuş. Teknoloji işte. İnsanı bazen şaşırtıyor...
bune ya araçmı kullanıcam ben fizik kurallarımı öğrenicem itme kuvveti falan cam düğme sine karşımı bu araçlarrr müşterisi yada hitap ettiği kitle böyle hoşlanıyo desem tuhaf ;D

Etiketler

110 defender lar iyidir ama.. Antalya' da görmüştüm, arkasına tezgahı yapmışlar sucuk ekmek yapıpı satıyorlardı :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
bune ya araçmı kullanıcam ben fizik kurallarımı öğrenicem itme kuvveti falan cam düğme sine karşımı bu araçlarrr müşterisi yada hitap ettiği kitle böyle hoşlanıyo desem tuhaf ;D
Ayhan; Toroslar da aynı ha! Doğanlara koymuşlardı ama galiba değil mi :smiley:

ya alp biz nerdeyiz hiç jeep yokk yanlış yeremi girdik biz ben yeniyim bişey olmasın buralrda tarih kokuyo bura eskitme havası var 8) ??? ::smiley:

corehunn' Alıntı:
Hadi canım ??? Ya en üstteki küçük vasisdas lar? onlar da kapanıp açılıyor dersen düşüp bayılacağım şimdi :smiley:
demedi deme abi açılıyo derler şok oluruz ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Doğanlara sanayide yaptııyorsun abi orjinal fabrika çıkışlı yok. Ama landlarda olduğu gibi dörtlü düğmesi kırmızı. Acil yakmak gerekirse göze çarpsın diyeymiş :smiley:
Hakkını yeme yahu.. Var Doğanlarda orjinal.. Kimbilir LR lara da uyar belki :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
ya alp biz nerdeyiz hiç jeep yokk yanlış yeremi girdik biz ben yeniyim bişey olmasın buralrda tarih kokuyo bura eskitme havası var 8) ??? ::smiley:

Seni bu gece zirve yapmak için buradayız abi.. Naci abi ve Hakan uyanırsa ve sayfaya girerlerse garanti bak sana söyliyeyim. Ama bugün landlarını çok kullanmışlar herhalde yorulmuşlar doğal olarak. Koltukları sadece ileri geri gidiyor ya rahat oturamıyorlar ve yoruluyorlar. Uyuya kalmışlar... :smiley:

1 kisede bize hoş geldin demiyo dükkanı boş bırakmışlar 7..24 yazı yo ama ???

ayhanbursa' Alıntı:
abi neyin tarihi bu hiçmi bi yenilik olmaz hep tekerrürden mi ibaret bu tarih
Kardeşim Renault12 ye koydular plastik tampon oldu sana Toros; daha düne kadar üretiliyordu hala.. LR klasik ruh tabi yahu :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Seni bu gece zirve yapmak için buradayız abi.. Naci abi ve Hakan uyanırsa ve sayfaya girerlerse garanti bak sana söyliyeyim. Ama bugün landlarını çok kullanmışlar herhalde yorulmuşlar doğal olarak. Koltukları sadece ileri geri gidiyor ya rahat oturamıyorlar ve yoruluyorlar. Uyuya kalmışlar... :smiley:
Ya bir de bir şey soracağım; sun roof diye duyup da yanlış mı anlamışlar da vasisdasları koymuşlar tepelerine? Birileri hala doğruyu söylemedi mi bu arkadaşlara? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR