7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,279,562
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
abicim ukraynadan kafile gelmişti 20 arkadaş vardı kusura bakma çok kalabalıktık yani. 2. erkek olmak istemedim...
;D ;D

;D ;D ;D varya ..... neyse söylemiyeyim ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
abicim hemen söyledim bayan içkisi cinderella'yı kızlara.. ben de dinazor içtim karizmadan ödün vermedim.. raconu bozmadım .
;D ;D

;D ;D ;D cinderella mıymış o içtiğinin adı ;D Bariz belliymiş adından onun bayan içkisi olduğu ;D

discovery-V8' Alıntı:
yapıştr gitsin ha jeep ha connect ikiside aynı farklı olan landrover ;D ;D
Evet abi zate takoz gibi araba ha jxxp ha connect
Geçen hafta ailece piknige gidelim dedik defenderi kardeşim kaptı gitti
kaldık connect e defenderden alışkanlıkya dağ yollarında hendek, rampa vs geçiyoruzya
connect nefret ettirdi beni 10cm de askıda kalıyor

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D cinderella mıymış o içtiğinin adı ;D Bariz belliymiş adından onun bayan içkisi olduğu ;D

Bayan içkisi ne demek ki ::smiley:

İçmesini bilmeyen bayan bara da gitmesin, evde gazoz içsin ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bayan içkisi ne demek ki ::smiley:

İçmesini bilmeyen bayan bara da gitmesin, evde gazoz içsin ;D ;D

ya sevtap hanım ablacığım, bu aralar çok ilaç kullandığımdan karaciğere fazla çoşku vermemek ve bendeki eşek şansıyla doğru orantılı olarak polise yakalanma riskimi en aza indirmek adına alkol içmiyim dedim, alkolsüz içkilere bakarken menüden maksat içmek olsun bişi, ne tavsiye edersin dedim garsona. adam bana menüde göstererek, cinderella var bunu bayanlar içiyor genelde dedi, dinazor güzel dedi. orda kalkıp yapıştıracaktım ağzına bir tane ama efendiliğime denk geldi. bunu duyan yavuz abi de kopardı kahkahayı..
;D

fastjunkie' Alıntı:
ya sevtap hanım ablacığım, bu aralar çok ilaç kullandığımdan karaciğere fazla çoşku vermemek ve bendeki eşek şansıyla doğru orantılı olarak polise yakalanma riskimi en aza indirmek adına alkol içmiyim dedim, alkolsüz içkilere bakarken menüden maksat içmek olsun bişi, ne tavsiye edersin dedim garsona. adam bana cinderella bunu bayanlar içiyor genelde dedi, dinazor güzel dedi. orda kalkıp yapıştıracaktım ağzına bir tane ama efendiliğime denk geldi. bunu duyan yavuz abi de kopardı kahkahayı..
;D

;D ;D ;D sen onu istemiş olsaydın dilimden hiç kurtulamazdın ;D

yunus bager' Alıntı:
Evet abi zate takoz gibi araba ha jxxp ha connect
Geçen hafta ailece piknige gidelim dedik defenderi kardeşim kaptı gitti
kaldık connect e defenderden alışkanlıkya dağ yollarında hendek, rampa vs geçiyoruzya
connect nefret ettirdi beni 10cm de askıda kalıyor

;D ;D okadar zile bastık, sazan yemledik gelen giden yok tükkan sinek avlıyor ;D

Efendiliğinden şüphemiz yok Onurcum ama Yavuzun duyması senin için pek hayırlı olmamış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR