7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,904

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
yok abi adam bunalmış, bence satmaz ihtiyacı var ;D .. yani drunk un ortamını bi görse satmayacağına eminim de ;D ;D .
ben de diyorum ufuk abiyle nejat abi neden 8 de gitmişler ;D ;D ;D

Nejatı bilmiyorumda Ufuk abinin günahı yok, ben demiştim ona 8 diye ;D

yunus bager' Alıntı:
Hakan da gelmiş yokmu bu akşam güzel bir video

İyi Geceler Arkadaşlar, İyi Geceler Yunuscum,

Bir arkadaşa bakıp çıkacağım ;D. Yunuscum çok sağlam 2 video var fakat modemim problemli :-\ Bu nedenle internetim kesik kesik çalışıyor, bu durumda videoları indirmekte güçlük çekiyorum. Maliye Bakanı izin verdi birazdan Cüneyt abiyle buluşacağım ;D

Tüm Dostlarıma Sevgiler.

İyi Sabahlar :D

fastjunkie' Alıntı:
yok abi adam bunalmış, bence satmaz ihtiyacı var ;D .. yani drunk un ortamını bi görse satmayacağına eminim de ;D ;D .
sssssssssssssss bi duyan olucak :smiley:

HakanBastoncu' Alıntı:
İyi Geceler Arkadaşlar, İyi Geceler Yunuscum,

Bir arkadaşa bakıp çıkacağım ;D. Yunuscum çok sağlam 2 video var fakat modemim problemli :-\ Bu nedenle internetim kesik kesik çalışıyor, bu durumda videoları indirmekte güçlük çekiyorum. Maliye Bakanı izin verdi birazdan Cüneyt abiyle buluşacağım ;D

Tüm Dostlarıma Sevgiler.

İyi Sabahlar :D

İyi geceler hakan.

ufukozkan' Alıntı:
Karistirma simdi :D sen sase ne alemde onu soyle Arabanin ustu nerelerde geziyo :smiley:

bugün kupanın altına pütür atlıyordu , tüm alt zemin temizlendi, 15 kutu pütür spreyleniyor, kapı çerçeveleri pazartesi elektrostatik boya olacak, kumlanmışlar pırıl pırırl gümüş rengi olmuşlar, eksik olan kaynak ıvır zıvırları düzeltilip boyanacak.

fastjunkie' Alıntı:
...yani drunk un ortamını bi görse satmayacağına eminim de ;D ;D .

Ne varmış Onurcum drunk ortamında ???

Bilelim de sazan gibi "bende gelicem" diye atlamayalım di mi ::smiley:

Zaten muhabbetin de rengi değişti, bana müsade ;)

discovery-V8' Alıntı:
bugün kupanın altına pütür atlıyordu , tüm alt zemin temizlendi, 15 kutu pütür spreyleniyor, kapı çerçeveleri pazartesi elektrostatik boya olacak, kumlanmışlar pırıl pırırl gümüş rengi olmuşlar, eksik olan kaynak ıvır zıvırları düzeltilip boyanacak.

abi napıcan o aracı anlamadım ki müzeye mi koyucan ;D
balon araç saklama kabı hediye edicem sana valla bitsin ;D ;D

Bu gece hakandan fayda yok :smiley: bari bi video da ben koyayım
http://www.youtube.com/watch?v=Mk77C1st3G0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.