7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,938
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Geçmiş sayfalarda İlk dikkatimi çeken haber, her iki Hakan kardeşimizin de uçak maceraları her ikisinede geçmiş olsun.

Etiketler

Bu akşam benim hatırım için az iç... ;) hatta tamamen bırak.... ;) :D ;D

[attachment=1]

Bugün batacak çamur bulduk, battık, çıktık, tırmandık rahatladık :smiley:

beatrix' Alıntı:
Bu akşam benim hatırım için az iç... ;) hatta tamamen bırak.... ;) :D ;D

[attachment=1]

İşte söndürdüm bir yarım saat senin hatırın için yenisini yakmayacağım

yunus bager' Alıntı:
Mete hocam tekrar hoş geldin anlataak çok şeyin vardır işanlah ;)

Maalesef Yunus benimki bağ-bahçe işi ile uğraşmak arada bir dağda turalıyorum o yüzden anlatacak pek bir şey yok. Ben LR ile hiç kış yaşamadım bu kışı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum

acemi80' Alıntı:
Geçmiş sayfalarda İlk dikkatimi çeken haber, her iki Hakan kardeşimizin de uçak maceraları her ikisinede geçmiş olsun.

Mete abi, çok sağolun iyi dilekleriniz için. Sizinde yazılarınızı takip ediyordum ama galiba bir kaç gün ayrılmıştınız. sizde hoşgeldiniz. En son Şu Land ı devirememiştik gittiydi. :smiley:

Evet Hakan 5-6 gündür yaylada idim artık bundan sonra böyle olur benimkisi 2 gün şehirde 5 gün dağda

acemi80' Alıntı:
Evet Hakan 5-6 gündür yaylada idim artık bundan sonra böyle olur benimkisi 2 gün şehirde 5 gün dağda

ooo oda çok iyiymiş. Valla bende çok seviyorum dağ bayır gezmeyi. insana huzur veriyor. Tabi bizde zaman problemi var pek fırsat bulamıyoruz.

Ben her fırsat bulduğumda kendimi dağlara atıyordum bir ay önce emekli oldum artık dağdan inmem herhalde

acemi80' Alıntı:
İşte söndürdüm bir yarım saat senin hatırın için yenisini yakmayacağım

ben de sizden aşağıdaki linki incelemenizi isteyebilirmiyim?

selamlar.
Mesut

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1777.0

Lotolarınıza baktınız mı, birşey çıkmamış mı ??? Bakmadan sakın hayal kurmatın ;D (biraz ortalık hareketlensin)​

th_imagine.jpg

Mete Abi hoşgeldiniz :smiley:

Felice' Alıntı:
ben de sizden aşağıdaki linki incelemenizi isteyebilirmiyim?

selamlar.
Mesut

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1777.0

Mesut kardeşim inceledim orada bilinmeyen yeni bir şey yok sigarayı savunmuyorum ama 58 yaşındayım günde üç paket sigara içiyorum ve bu güne kadar iki ciddi rahatsızlığım oldu biri boyun fıtığı (fazla kitap okumak ve bilgisayarda çalışmaktan) ikinciside safra kesesi amaliyatı oldum bunun dışında hiç doktora gitmedim. Sağlık karnem her yıl kullanılmadan bir sonraki yıla devreder.
Selamlar ve sigarasız günler...

Teşekkür ederim sevtap bacı video muhteşem. Türk erkeğini birebir yansıtıyor. (hani kadınlar için bir başlık açmışsınızya bu da karşı atak olmuş.)

acemi80' Alıntı:
Teşekkür ederim sevtap bacı video muhteşem. Türk erkeğini birebir yansıtıyor. (hani kadınlar için bir başlık açmışsınızya bu da karşı atak olmuş.)

Aslında o başlık eski Mete Abi ama o konu eskimezzz ;D ;D

Pakize Suda'nın alıntısını eklerken çok tereddüt etmiştim, öz eleştiri yapamayanlarla karşı karşıya geleceğimi düşünmüştüm ama meğer herkes aynı fikirdeymiş ;)

Bir kişi bile itiraz etmedi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR