7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,003

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
yahu gayet mulayim kendi halinde güzel sakin bir pub dı yani neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamıyorum ;D
yok bu kadar da tenha değildi bizim bar ;D ayrıca ben mi götürdüm yavuz abiler götürdü, onlar takılıyormuş hep oraya, onların mekanıymış onlardan bilgi alınız lütfen.. küçük gördünüz beni sıkıştırıyorsunu ;D ;D ;D yavuz abi, nejat abi nerdesiniz abi imdat ;D

abi haftaiçi Drunk ?? ;D

Biz arasıra gidiyorduk , sen 20 kişilik kafileyle falan takılmaya başlayınca aklımızda soru işaretleri oluştu ;D ;D ;D

Hafta içi bakalım, topladığım bonuslara bağlı.

ufukozkan' Alıntı:
Selamlar
Kayboldun bu gun hoca Bize cagiracakdim sizi Bira viski yemek palyaco vs fulldu valla Kacirdiniz ne yapayim

Abi hala telefonumu bulamıyorum ki, misafirlerim vardı bugün zaten gelemezdim ama viski dedin şimdide canım viski çekti ;D ;D ;D

Gece yarısı kuşağı gibi oldu, ortamı toparlayayım biraz Engin Abi'nin nostaljik Land Rover reklamı ile ;D

discovery-V8' Alıntı:
Biz arasıra gidiyorduk , sen 20 kişilik kafileyle falan takılmaya başlayınca aklımızda soru işaretleri oluştu ;D ;D ;D

Hafta içi bakalım, topladığım bonuslara bağlı.

abi yani şaka tabiki, duyan da gerçek sanacak sonra beni hastanelik edecek lütfen yani..
;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
abi yani şaka tabiki, duyan da gerçek sanacak sonra beni hastanelik edecek lütfen yani..
;D ;D

Sen yandın yandın ;D ;D

Nezaman tanışıyoruz yengemizle, ona anlatacaklarım var ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen yandın yandın ;D ;D

Nezaman tanışıyoruz yengemizle, ona anlatacaklarım var ;D ;D

Yavuz Onura takilan o iki kizdan filan bahsetme sakin Hele yapdiklarini hic anlatma valla yakarsin ortaligi :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
yok daha neler ;D abi ilahi nerden geliyor gecenin 2 sinde böyle espriler ya ;D
valla siz götürdünüz beni ben anlamam :D

;D ;D Çocukceyiz alkolsüz bayan içkisi içti diyecektim sadece, Sen ne sandın ;D ;D

Yavuz gerçek sanırım...

Reklamın altında adı olan Mataş T.A.Ş. ne baktım o dönemlerde yabancı sermaye ortağı olan büyük firmalardan biriymiş ve E.M.O. raporuna göre beyaz eşyada ortağı İngiliz Hoover miş :smiley:

Yahu benim gibi obsesife sorma böle şeyler, bak bir de firmaya ait fatura buldum 1953 yılına ait ;D ;D

MATAS-TICARET-T-A-S-039-YE-AIT-FATU.png

Onur da şimdi seviniyordur konu değişti diye ;D ;D

Seni sıkıştırdım diye üzülüp sana kıyak yaptım Onurcum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.