7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,938
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Mesut kardeşim inceledim orada bilinmeyen yeni bir şey yok sigarayı savunmuyorum ama 58 yaşındayım günde üç paket sigara içiyorum ve bu güne kadar iki ciddi rahatsızlığım oldu biri boyun fıtığı (fazla kitap okumak ve bilgisayarda çalışmaktan) ikinciside safra kesesi amaliyatı oldum bunun dışında hiç doktora gitmedim. Sağlık karnem her yıl kullanılmadan bir sonraki yıla devreder.
Selamlar ve sigarasız günler...

Mete abi orada yazılanların yeni bir şey olmadığını bende biliyorum,
farkına varmanıza yardımcı olur diye önermiştim,

çok selamlar.
Mesut

Etiketler

SDC' Alıntı:
Aslında o başlık eski Mete Abi ama o konu eskimezzz ;D ;D

Pakize Suda'nın alıntısını eklerken çok tereddüt etmiştim, öz eleştiri yapamayanlarla karşı karşıya geleceğimi düşünmüştüm ama meğer herkes aynı fikirdeymiş ;)

Bir kişi bile itiraz etmedi :D

Genelde konuyu okuyup cevaplandıranlar erkekler. Yani yüreği yanık olanlar o yüzden itiraz olmamıştır. Buralarda boy gösteren bayanlarda zaten kendilerini aşmış kişiler o yüzden tepki gelmemiştir. Siz o sözleri mahallede hanımlar arasında edinde bak neler oluyor görün. :D

Sevtap abla sırf o yüzden loto vs gibi piyangoları oynamıyorum yoksa
kendimi yenibir defenderle dünya turunda zannediyorum ;D ;D

Gördüm süper ;D ;D Sevtap eline sağlık. Şöyle büyük bir para vursada, "herkese benden bir Defender" diyebilsem ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gördüm süper ;D ;D Sevtap eline sağlık. Şöyle büyük bir para vursada, "herkese benden bir Defender" diyebilsem ;D ;D
Vee bütün land roverci dostlarla beraber dünya turu ne güzel olurdu dimmiii

yaw bakıyorumda şu an bu konuda online olan herkes içiyor,

ben kaçtım o zaman, bu tükkan çok duman altı oldu,
herkese iyi geceler,

Yunus hafta içi görüşecez nasıl olsa...:smiley:
o zaman devam edeceğiz sigara muhabbetine....

discovery-V8' Alıntı:

Evet o zaman benim "off-road hayratı" defender olarak değiştirelim, kime çıkarsa artık :smiley:

Felice' Alıntı:
yaw bakıyorumda şu an bu konuda online olan herkes içiyor,

ben kaçtım o zaman, bu tükkan çok duman altı oldu,
herkese iyi geceler,

Yunus hafta içi görüşecez nasıl olsa...:smiley:
o zaman devam edeceğiz sigara muhabbetine....
Kaçış yok desene :-\ :-\
İyi geceler abi salı günü arayabilirim duruma göre
Selamlar...

SDC' Alıntı:
Onurcum hala senden cevap bekliyorum ;D ;D

ya ben ne şanssız bir insanım, otobüsteyim prizi kullanamıyorum, sadece tek kişi kullanabiliyormuş aynı anda. hay allah kahretmeye..
ne diyorduk sevtap hanım ablacığım ?? aracınızın ön aksamdaki arızası giderildi mi bu arada?
;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
ya ben ne şanssız bir insanım, otobüsteyim prizi kullanamıyorum, sadece tek kişi kullanabiliyormuş aynı anda. hay allah kahretmeye..
ne diyorduk sevtap hanım ablacığım ?? aracınızın ön aksamdaki arızası giderildi mi bu arada? ;D ;D

Evet Onurcum aracım şu an saat gibi çalışıyor... Hafızam da öyle :smiley:

Ama senin hafıza sınavlardan dolayı biraz dolu galiba, arıza yaptı :D Yavuz'dan yardım isteyeyim, onun bir 14 anahtar veya levye çözümü vardı. Çok işe yarıyor ;D ;D

Sana biraz sorumla ilgili yardım edeyim, hafızan açılır belki yoksa Yavuz'dan yardım isticem mecburen :D :D

th_biere2.jpg

Sizin bar da böle biryer miydi, böyleyse gelmem ;)

SDC' Alıntı:

Ama senin hafıza sınavlardan dolayı biraz dolu galiba, arıza yaptı :D Yavuz'dan yardım isteyeyim, onun bir 14 anahtar veya levye çözümü vardı. Çok işe yarıyor ;D ;D

Sana biraz sorumla ilgili yardım edeyim, hafızan açılır belki yoksa Yavuz'dan yardım isticem mecburen :D :D

th_biere2.jpg

Sizin bar da böle biryer miydi, böyleyse gelmem ;)

;D ;D ;D ;D Canım bira çekti ;D

SDC' Alıntı:

yahu gayet mulayim kendi halinde güzel sakin bir pub dı yani neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamıyorum ;D
yok bu kadar da tenha değildi bizim bar ;D ayrıca ben mi götürdüm yavuz abiler götürdü, onlar takılıyormuş hep oraya, onların mekanıymış onlardan bilgi alınız lütfen.. küçük gördünüz beni sıkıştırıyorsunuz ;D ;D ;D yavuz abi, nejat abi nerdesiniz abi imdat ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Canım bira çekti ;D

abi haftaiçi Drunk ?? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR