7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,904
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu kez izleyebildim süperdi, sağol :smiley:

Sanırım j**p ci arkadaşlarda izliyorlar haklı olarak ;D ;D

110 kraliçe yeşiliydi sanırım :smiley:

Etiketler

Evet Yunuscum haklısın, ben de pek beğenmedim...

Ama o gördüğüm fotoları bulabilsem, orada çok güzel görünüyordu (90 tabi) :smiley:

SDC' Alıntı:
Evet Yunuscum haklısın, ben de pek beğenmedim...

Ama o gördüğüm fotoları bulabilsem, orada çok güzel görünüyordu (90 tabi) :smiley:
Land rover fotoğraflarında Birden abinin koyduğu fotolardada güzel renkler var

Günaydın. Şimdi eve girdim, nasıl geldim ne ve nekadar içtim bilmiyorum ama ben uyumaya gidiyorum ;D ;D ;D Herkese iyi Pazarlar :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Tüm j**p camiasına bunlardan hediye etmeyi öneriyorum ;D

[attachment=1]

Ancak bunu kullanabiliriz..

[attachment=1]

untitled copy.jpg

Tünaydın iyi pazarlar herkese, işler biraz yoğundu sadece girip çıkıp bakıyodum tükkan boş kalmasın diye.

SDC' Alıntı:
Hakan selam :smiley:

Kraliçe yeşilini aramaktan da, önermekten de vazgeçtim. Bu gün gördüm ki defendere yeşil pek gitmiyor ;D

Sevtap abla Renk konusuda hala karar vermedik. Biraz daha zaman var 1-1.5 Hafta kadar. O yüzden hala renkleri inceliyoruz. Ama yaptıracağımız Renk ne olursa olsun MAT olması konusunda kesin kararımızı verdik. Parlak boya boyacısına göre iyi de kötü de olabiliyor. Boyacının faktörünü azaltmak için böyle bir seçim yaptık.

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Elazığ seyahatime tam yol ileri şeklinde devam ediyorum. Kötü bir uçak yolculuğu geçirdim :-\ Malatya Havalimanı ve sonrasında araçla gideceğim B noktasına ulaştım. Malatya havalimanı'na inmeden 10 dk. önce fırtına çıkmış. İnanın birçok defa uçağa bindim ama hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaklaşık 40 - 50 saniye boyunca uçak yan bir şekilde düşüş yaptı. Tam toparladık oh derken, İnişte nerdeyse ön tekerlek üstünde sekerek yalpalayarak indi. ALLLAAAAAAH diyen bir koroyu camiden sonra uçakta duydum ;D İnanın iki koskoca adam altına işemiş ;D ;D ;D ;D ;D Herkes kırmızı bir tonda toprağa ayak bastı.

Hakan mesajları geriye doğru okurken gördüm, geçmiş olsun. Ben de son uçağa binişimde kulaklarım sağır oldu. Pazartesi doktara gidicez artık. Duymamak çok kötüymüş. Birde başkalarının beni anlamadığını zannedip bağırarak konuştuğumda aniden etrafta bir sürü kişinin beni dinlediğini farkedince bir tuhaf oluyorum.

edaghan' Alıntı:
Yavuz, var mı yeni foto senin ya da Hakan abinin arabadan? azıcık sulanalım... :smiley:

Valla bende bekliyom sabırsılıkla Engin, heralde pazartesi akşam koyar. ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Karistirma simdi :D sen sase ne alemde onu soyle Arabanin ustu nerelerde geziyo :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
bugün kupanın altına pütür atlıyordu , tüm alt zemin temizlendi, 15 kutu pütür spreyleniyor, kapı çerçeveleri pazartesi elektrostatik boya olacak, kumlanmışlar pırıl pırırl gümüş rengi olmuşlar, eksik olan kaynak ıvır zıvırları düzeltilip boyanacak.

Vay bak ufuk abi artık şaseden bahsetmiyoz, yavaş yavaş KUPA ya geldik ;D ;D ;D

Herkese tekrar iyi pazarlar. Akşama görüşürüz artık.

discovery-V8' Alıntı:
Tüm j**p camiasına bunlardan hediye etmeyi öneriyorum ;D
[attachment=1]

Ben benim fiesta ya yapıştırayım bunu,

Aslında J..P ler de de çok şık ve anlamlı durur ama malum benim fiesta da yapıştırcak yer çok ta j..p ler de yer sıkıntısı var ;D ;D ;D .

myother.jpg

hyavuz2000' Alıntı:
Hakan mesajları geriye doğru okurken gördüm, geçmiş olsun. Ben de son uçağa binişimde kulaklarım sağır oldu. Pazartesi doktara gidicez artık. Duymamak çok kötüymüş. Birde başkalarının beni anlamadığını zannedip bağırarak konuştuğumda aniden etrafta bir sürü kişinin beni dinlediğini farkedince bir tuhaf oluyor.

Herkese tekrar iyi pazarlar. Akşama görüşürüz artık.

Merhaba Hakan Bey,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun, inşallah kötü bir durum çıkmaz.

Sevgi ve saygılarımla.

Hakan Doğancı

jeep' Alıntı:
Bizim J E E P lerde ne yazacağı bellidir. Yormayın kendinizi ;D

[attachment=1]

Şaka bir yana güzel araçlar. Traktör lastikleri, HI-JACK sanki arabanın bir uzluvu gibi duruyor. Güle güle kullanın. Arka camda sanırım bir delik var, onarılması konusunda elimden geldiğince destek vermeye çalışırım.

Selamlar

Telefonumu sökmem gerekiyor o deliklerin tamiri için ;D Yakın bir zamanda değiştirip gps li filan bir şey düşünüyorum onun için bütün fotoğraflar delikli ..

jeep' Alıntı:
Telefonumu sökmem gerekiyor o deliklerin tamiri için ;D Yakın bir zamanda değiştirip gps li filan bir şey düşünüyorum onun için bütün fotoğraflar delikli ..

;D,

Bizim RRC'lerin % 80'de Dancall telefon kiti ve arka çamurluk üstünde eşek gibi bir delik var :D Zamanında takıp, kimse sökmeyi akıl etmemiş. Sizin işiniz daha kolay.

Kolay gelsin.

Görüşmek üzere.

jeep' Alıntı:
Göktuğ bütün fotolarında o delikten var ;D ;D bende soracaktım sormama gerek kalmadı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.