Dogrudur Kraliyet yeşili ama güzel renk degil be ablaSDC' Alıntı:Bu kez izleyebildim süperdi, sağol
Sanırım j**p ci arkadaşlarda izliyorlar haklı olarak ;D ;D
110 kraliçe yeşiliydi sanırım![]()
Land rover fotoğraflarında Birden abinin koyduğu fotolardada güzel renkler varSDC' Alıntı:Evet Yunuscum haklısın, ben de pek beğenmedim...
Ama o gördüğüm fotoları bulabilsem, orada çok güzel görünüyordu (90 tabi)![]()
discovery-V8' Alıntı:Tüm j**p camiasına bunlardan hediye etmeyi öneriyorum ;D
[attachment=1]
SDC' Alıntı:Hakan selam
Kraliçe yeşilini aramaktan da, önermekten de vazgeçtim. Bu gün gördüm ki defendere yeşil pek gitmiyor ;D
HakanBastoncu' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Elazığ seyahatime tam yol ileri şeklinde devam ediyorum. Kötü bir uçak yolculuğu geçirdim :-\ Malatya Havalimanı ve sonrasında araçla gideceğim B noktasına ulaştım. Malatya havalimanı'na inmeden 10 dk. önce fırtına çıkmış. İnanın birçok defa uçağa bindim ama hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaklaşık 40 - 50 saniye boyunca uçak yan bir şekilde düşüş yaptı. Tam toparladık oh derken, İnişte nerdeyse ön tekerlek üstünde sekerek yalpalayarak indi. ALLLAAAAAAH diyen bir koroyu camiden sonra uçakta duydum ;D İnanın iki koskoca adam altına işemiş ;D ;D ;D ;D ;D Herkes kırmızı bir tonda toprağa ayak bastı.
edaghan' Alıntı:Yavuz, var mı yeni foto senin ya da Hakan abinin arabadan? azıcık sulanalım...![]()
ufukozkan' Alıntı:Karistirma simdisen sase ne alemde onu soyle Arabanin ustu nerelerde geziyo
![]()
discovery-V8' Alıntı:bugün kupanın altına pütür atlıyordu , tüm alt zemin temizlendi, 15 kutu pütür spreyleniyor, kapı çerçeveleri pazartesi elektrostatik boya olacak, kumlanmışlar pırıl pırırl gümüş rengi olmuşlar, eksik olan kaynak ıvır zıvırları düzeltilip boyanacak.
discovery-V8' Alıntı:Tüm j**p camiasına bunlardan hediye etmeyi öneriyorum ;D
[attachment=1]
hyavuz2000' Alıntı:Hakan mesajları geriye doğru okurken gördüm, geçmiş olsun. Ben de son uçağa binişimde kulaklarım sağır oldu. Pazartesi doktara gidicez artık. Duymamak çok kötüymüş. Birde başkalarının beni anlamadığını zannedip bağırarak konuştuğumda aniden etrafta bir sürü kişinin beni dinlediğini farkedince bir tuhaf oluyor.
Herkese tekrar iyi pazarlar. Akşama görüşürüz artık.
jeep' Alıntı:Bizim J E E P lerde ne yazacağı bellidir. Yormayın kendinizi ;D
[attachment=1]
jeep' Alıntı:Telefonumu sökmem gerekiyor o deliklerin tamiri için ;D Yakın bir zamanda değiştirip gps li filan bir şey düşünüyorum onun için bütün fotoğraflar delikli ..
Göktuğ bütün fotolarında o delikten var ;D ;D bende soracaktım sormama gerek kalmadıjeep' Alıntı:Telefonumu sökmem gerekiyor o deliklerin tamiri için ;D Yakın bir zamanda değiştirip gps li filan bir şey düşünüyorum onun için bütün fotoğraflar delikli ..