7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,352
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D ;D ;D

Dünkü kaşıntılarımım giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Ön tampon, vinç roller, alt koruma değişiyor. Ben bu Defender'i sevmedim yaaa. Modifiye adına yapacak şey bulamayınca bööle garip şeyler taktırıp duruyorum. Ben de istiyorum yükseltme yapayım, büyük lastik takayım ama bunlar zaten standart, valla işin zevki kalmadı yaaa ;D

Etiketler

HakanBastoncu' Alıntı:
Alp Bir Dakika,

Dur bir nick'i değiştireyim sana katılacam ;D ;D ;D Aksi takdirde hatun beni oyar. Ev ve RRC ve Suzuki hanımın üzerine kayıtlı, yamuğumu yakalarsa Pinokyo bisikletle off road yaparım ;D ;D ;D

Ah ah benimkide sanayide şanzuman dağıttım. Hep çocuk gibi dağ bayır tepinmekten oldu düz yolda gitsen niye olsun ki yorumu aldım hanımdan. Çıkan maliyeti bir sıfırını eksik! söylememe rağmen aldığım yuuh! cevabı ise ayrı bir trajediydi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hangi sanayide yaptırmayı düşünüyorsun. Yer belli mi?

Alpçim,

Eski sahibi OTOMEKANİK Hüseyin Usta'ya götürmüş. Ben şahsen tanımıyorum ama Hüseyin Bey'i şiddetle metheden çok abim var. Dolayısıyla, Hüma, Kayalar mixajlı parça temini ve Hüseyin Bey destakli bir modifikasyon olacak. O araçta 3" kitt, 33 lastik ve spacer var. Adam abartmadan ayarı vermiş... RRC ufak bir araç zaten, 205/80/16 standart lastik var bunun üstüne ne koysan gider :smiley:

HakanBastoncu' Alıntı:
Alpçim,

Eski sahibi OTOMEKANİK Hüseyin Usta'ya götürmüş. Ben şahsen tanımıyorum ama Hüseyin Bey'i şiddetle metheden çok abim var. Dolayısıyla, Hüma, Kayalar mixajlı parça temini ve Hüseyin Bey destakli bir modifikasyon olacak. O araçta 3" kitt, 33 lastik ve spacer var. Adam abartmadan ayarı vermiş... RRC ufak bir araç zaten, 205/80/16 standart lastik var bunun üstüne ne koysan gider :smiley:

Hayırlısı, eğer ustan pazarlarıda çalışan bir adamsa ve evden atıldığın için gidecek yerin olmadığından o pazarı ustaların yanında geçireceksen haberim olsun. Hem sevdiğim bir iştir toplanan bir arabanın aşamalarında bulunmak. Hemde seninle buluşmuş oluruz iki evden atılmış adam olarak ;D

Bu arada ''RRC ufak bir araç zaten'' derken ??? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ah ah benimkide sanayide şanzuman dağıttım. Hep çocuk gibi dağ bayır tepinmekten oldu düz yolda gitsen niye olsun ki yorumu aldım hanımdan. Çıkan maliyeti bir sıfırını eksik! söylememe rağmen aldığım yuuh! cevabı ise ayrı bir trajediydi ;D

Geçmiş olsun dostum,

Oldum olası tırsarım otomatik şanzımandan :( Manuel hammalık ama pratik ve maliyeti ucuz

HakanBastoncu' Alıntı:
Alpçim,

Doğru kişiyi seçmişsin.

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben RRC yi sırf heybeti ve içi hacmi için seviyorum. Bu yüzden küçük! kelimesini konduramadım da ondan sordum..

LR standartlarında küçüktür RRC ;D

En olarak defenderden daha geniş değil mi abicim bu RRc ler. Ben mi yanlış biliyorum. Şimdi landcılara bilgi satacak değilim tabi yok denecek kadar az şey biliyorum ama. Hani tavanı daha yüksektir defenderin ona okeyde. Eni daha geniş RRC nin öyle değil mi?

büyük-küçük kıyaslamasını tek ölçü değil de en x boy x yükseklik olarak değerlendirsek ...

nkurtkaya' Alıntı:
büyük-küçük kıyaslamasını tek ölçü değil de en x boy x yükseklik olarak değerlendirsek ...

Yok ben öyle değerlendirmiyorum. :smiley: Zira defenderin ve discoların kendine münhasır bir çizgisi var. Bu çizgidede yükseklik ön plana çıkıyor. Ben aracın iç hacmi enine geniş araçları çok seviyorum. Şöyle yanındaki adamla konuşurken bağıracaksın duysun diye :smiley: Bu sebeplede RRC leri çok seviyorum. Belki tasarımdan dolayıda göz yanılması olabilir tabi. Belkide daha geniş değildir boydan basık diye öyle hissettiriyordur. Yada az bişey geniştir. Bilemem tabi.

alpaslanepli' Alıntı:
Yok ben öyle değerlendirmiyorum. :smiley: Zira defenderin ve discoların kendine münhasır bir çizgisi var. Bu çizgidede yükseklik ön plana çıkıyor. Ben aracın iç hacmi enine geniş araçları çok seviyorum. Şöyle yanındaki adamla konuşurken bağıracaksın duysun diye :smiley: Bu sebeplede RRC leri çok seviyorum. Belki tasarımdan dolayıda göz yanılması olabilir tabi. Belkide daha geniş değildir boydan basık diye öyle hissettiriyordur. Yada az bişey geniştir. Bilemem tabi.

Hummer H1 :D

Alp RRC yapılmadan bir halta benzemiyor :-\ Cılız bir araç İçi geniş o ayrı :eek:

Şirketten erken çıkıyorum. Akşam görüşürüz dostlarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR