7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,402

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Merak etmiştiniz..... ;) :D ;D ;D

sevgilerle.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Siz şimdi kelimedeki topografik hataya takılmaya devam mı edeceksiniz? soruma yanıt mı vereceksiniz.? Sorunun yanıtı vahimde konuyu mu kaynatacaksınız? ;D

De hele bu tavanın yüksekliği niye bu kadar önemli? ??? ??? ???

Sadece tavan gibimi gözüktü yüksek olan ? ;D ;D ;D

Cevap Veriyorum;

Classic, eskimeyen, attığını vuran, hem cepte tek kurşun hem de belde seri atan, asla tutukluk yapmayan bir makine.

O bir RRC ;D

ÖNEMLİ NOT: Ruhsatlıdır.

parabellum, bir efsane, ikinci dünya savaşı simgelerinden....
dedemde varmış ben çocukken, eve hırsız girdiğinde almış. bu olay olmasa şimdi dededen kalma bir luger parabellum um olacatı belki de.

fastjunkie' Alıntı:
parabellum, bir efsane, ikinci dünya savaşı simgelerinden....
dedemde varmış ben çocukken, eve hırsız girdiğinde almış. bu olay olmasa şimdi dededen kalma bir luger parabellum um olacatı belki de.

Kesinlikle,

Nazi subaylarının olmazsa olmazlarından SS Ruger... Ben sizin hırsızdan satın aldım :smiley: :D ;D

fastjunkie' Alıntı:
valla olur olur, şase numarası neydi ;D

Ruhsata Bakmam Lazım ;D,

Change yapılmış, aaaaaa bak talihsizliği görüyormusun silinmiş ;D

Üstadım, şaka bir yana her iki cihazda bize dede yadigarı. Peder sağolsun yıllar evvel dede sağ iken uğraşıp bulundurma ruhsatı çıkartmış. Gözümüz gibi bakıp muhafaza ediyoruz.
Sizin olay talihsizlik :-\ Boşverin herşeyde bir hayır vardır.

alpaslanepli' Alıntı:
Abi diğer yerler hepsine yapılır orjinal hallerinden bahsediyorum. Enine göre çok yüksek değil mi? sizcede...

orjinal halini ben kaybedeli 5 yıl oldu ;D

ama bugün üşenmedim ölçtüm en 2.02 metre boy 2.50 metre(portbagajsız 216 cm), lastik arası 1,65 metre, dingil açılığı 2.54 metre, bagaj zemini yerden yükseklik 105 cm, kabin zemini yerden yülkseklik, 75 cm , dingil orta yükseliği 30 cm , yaklaşma açısı 44 derece, uzaklaşma 42 derece.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR